Mai­Kupon

Gyümölcsbor csomag bonbonnal 9950Ft helyett 4970Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A csomag tartalma 3 palack édes Mokos Gyümölcsbor (1 palack szilva 1 palack meggy és egy palack őszibarack bor). Ezeket elsősorban desszertek mellé és édesszájúaknak ajánljuk, de a szilvabor kiváló választás az aszalt szilvával töltött/tálalt szárnyasok mellé is.Gyümölcsboraink 100% saját termelésű gyümölcsből készülnek, a klasszikus (szőlőből készülő) borokhoz hasonló technológiával.

A készítés folyamataröviden:
1, Kiemelkedően fontos, hogy a gyümölcs az optimális érettségi szakaszban kerüljön szüretelésre, ennek érdekében a gyümölcsök érettségi állapotát a szüretet megelőző időszakban naponta ellenőrizzük.
2, A gyümölcs szüretelésre kerül, majd azt a lehető leggyorsabban beszállítjuk a gyümölcsfeldolgozóba. Itt a gyümölcsök mosása, magozása a szüretet követően 20 percen belül megtörténik.
3, Az elkészített gyümölcslé hűthető acéltartályokba kerül.
4, A bor erjedése oxigéntől elzárt környezetben, hidegen történik, így a gyümölcs természetes, friss ízvilága (és vitamintartalma) a borban is megmarad.
5, Többszöri átfejtéssel a bor letisztul, majd ezt követően palackozásra kerül. Gyümölcsboraink hozzáadott aromát, színezéket nem tartalmaznak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Családi Pincészet, 7771 Palkonya, Hegyalja U. 1.

A Csomag előzetes megrendeléssel átvehető az ország több, mint 400 pontján.
A Kupon tartalmazza a házhozszállítás díját is Magyarország területére.

Weboldal: www.mokos.hu

Telefonszám: +3672200201

Email: info@mokos.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mokos Családi Pincészet
Szolgáltatás helye
7771 Palkonya, Hegyalja u. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére