Mai­Kupon

Kategóriák

Ha érdekel a lakberendezés, jelentkezz tanfolyamainkra, ahol neves és tapasztalt szakemberekkel és az iparággal való együttműködési lehetőségekkel állunk a rendelkezésedre. Valósítsd meg Önmagad!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kreatív szakmák, könnyű elhelyezkedés! Szeretnéd megvalósítani ötleteidet, melyeket eddig csak papírra vetettél? Érdekel a  lakberendezés-, az enteriőr design- vagy, a divat világa és már többször gondoltál arra, hogy kreativitásodat és egyéniségedet ebben a szakmában kamatoztasd? Váltsd valóra álmaidat, és iratkozz be te is tanfolyamunkra! Ha a hirdetésre hivatkozol akkor 10% árengedményt kapsz a tanfolyam árából! Valósítsd meg Önmagad! Gyakorlati tanfolyam kezdő lakberendezőknek

Megbízható lakberendező továbbképzéssel, neves és tapasztalt szakemberekkel és az iparággal való együttműködési lehetőségekkel állunk a rendelkezésedre.

 Célunk, a kezdő lakberendezőknél az elsajátított tananyag elmélyítése illetve annak gyakorlati használata. Az elméleti tudás átültetése szakmai  gyakorlatra (gyakorlat biztosítása, a felelős, önálló munka elindításához). 

A képzésen a szakszerű berendezési elveken, berendezési stílusokon túlmenően a naprakész gyakorlati információkat (megvalósítási és anyagbeszerzési forrásokat) adjunk át neked.

 A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A lakberendező lakótereket rendez be, és lakberendezési tanácsot ad. A lakberendezési szolgáltatás során képes felismerni és létrehozni a megbízó számára szükséges lakó- és munkakörnyezeti igényeket. Ismerik az építési környezet szerkezeti, biztonságtechnikai és egészségügyi sajátosságait, és képesek berendezői munkájukat ennek megfelelően ellátni

   Gyakorlati oktatás menete és általános információk

 
 

 Enteriőr design I. (Belső terek kialakítása)

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

Ma egyre nagyobb szerephez jut az igényesen, aprólékosan és minden részletében megtervezett belső tér. A belsőtér tervező a lakásokból igazi otthont varázsol, és emberek ezreinek mindennapjait teszi élhetőbbé, izgalmasabbá, elégedettebbé.

Belső terek kialakításakor el kell mélyülnöd a lakberendezés fortélyaiban. A lakberendezési ismeret segítséget nyújt ház, lakás vagy kereskedelmi egység belső megjelenésének kialakításához. A szakemberek pontosan ismerik az építési környezet szerkezeti, biztonságtechnikai és egészségügyi sajátosságait, és képesek berendezői munkájukat ennek megfelelően ellátni. A lakóterek átalakításánál fokozottan figyelni kell a térarányokra, térszervezésre, amivel megteremthetjük az otthon harmóniáját.

Lakást berendezni ugyanis nem csupán technikai kérdés; a színek, a formák, a stílusok, a bútorok, a kiegészítők mind hatással vannak hangulatunkra, ezért ezeknek a kiválasztásához nem elegendő az esztétikai érzék: szakértelemre is szükség van! A belső tér tervező látványterven bemutatja az általa megtervezett belső teret, illetve a térben elhelyezett bútorok, kiegészítők összhangját.

2013. szeptember 1. után indult képzések esetén a 1 éves kurzus elvégzése után intézményünk magániskolai OKLEVELET állít ki.

 Főbb témakörök és általános információk:

 

 

 Enteriőr design II. (Belső tér tervező)

Az enteriőr design szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

 Enteriőr-stylistként, vagy más néven art direktorként tevékenykedni hihetetlenül izgalmas és összetett dolog.

Nyugat-Európában, vagy a tengerentúlon ennek a szakmának már nagy hagyományai vannak, nálunk azonban csak az utóbbi pár évben kezd teret hódítani. Az enteriőr tervező belső terek (lakás, iroda, kereskedelmi és szolgáltató üzlet, szálloda, étterem, kávézó) művészi megtervezésével és kivitelezésével foglalkozó tervező, aki a legapróbb részleteket is összehangolja.

Iskolánk 1992 óta van jelen a Lakberendező szakmai képzésben. Képzésünk a 2013-as törvényváltozásokig államilag elismert, középfokú OKJ-s szakképesítést adott.

2013. szeptember 1. után indult képzések esetén a féléves kurzus elvégzése után intézményünk magániskolai OKLEVELET állít ki.

  Gyakorlati oktatás menete és általános információk

 

Számítógépes látványtervező tanfolyam lakberendezők részére

Ma a XXI. században mindenki számára elengedhetetlen a számítógép használata, ezért a lakberendező képzéseinken mi is nagy súlyt fektetünk a számítógépes oktatásra. A képzéshez az ARCHLine. Xp Interior programot hívjuk segítségül. (Minden hallgató, külön számítógépen dolgozik.)

Nem csak lakberendezőknek!

 

A számítógépes látványtervező tanfolyam szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A program segítségével műszaki dokumentáció, valamint fényképminőségű látványtervek és a 3D-s filmes bemutatók könnyen és gyorsan készíthetők el.A képzésünkön ennek teljes körű használatát sajátítják el a hallgatók, és betekintést nyernek más tervezőprogramokba is. 

Általános információk:

 Tanfolyamaink között ezeket ajánljuk még:

  Lakberendező workshop
Stylist tanfolyam
 Stílustanácsadás nőknek
   Sminkes    tanfolyam
Időtartama:8 X 4 óra 
(péntek 17,30 h-tól)

 Időtartama:2 félév 
heti 2 alkalom 17,30h-tól
Időtartama:
2 X 4 óra

Időtartama: intenzív
(15 X 4 óra)
Praktikus varrótanfolyam Szerkesztés modellezés kezdőknek Német nyelvtanfolyam Angol nyelvtanfolyam
 
Időtartama: intenzív
 (15 X 4 óra)
Időtartama:
10 X 4 óra  
 
Időtartama: intenzív
 (15 X 4 óra)
Időtartama: intenzív
 (15 X 4 óra)

Az ajánlat feltételei

nincs


Szolgáltató
Jovenker Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Tábornok u. 11/a.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére