Mai­Kupon

Ha érdekel a repülés, az utasszállító gépek, ezen belül is az egyik legkorszerűbb, az AIRBUS, akkor Neked találták ki programunkat. Most áttekintést kaphatsz a gyár több típusáról is, és alkalmad lehet kipróbálni tudásod egy komoly A321-es szimulátorban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha számodra nem adatott meg, hogy pilóta lehess, esetleg a terveidben szerepel, hogy egyszer az legyél, akkor élvezni fogod szolgáltatásunkat. Kezdőnek és haladónak is kiváló alkalom, hogy részletesen megismerhesse az AIRBUS gyár legkorszerűbb gépeit, technikáit a műszerek felépítésétől kezdve az automatikus rendszereken és fedélzeti számítógép programozásán át a légkondícionáló rendszerig. Tapasztalhatod, mennyire összetett egy ilyen gép vezetése, így betekintést nyerhetsz egy pilóta munkájába.2x4 órás intenzív oktatásunkat kis létszámban szervezzük, képzett oktatóinktól kérdezhetsz is, két szerencsés résztvevő pedig 1 órát tölthet el egy komoly AIRBUS A321-es szimulátorban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/20 4535738-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
PC Pilot Center
Cég
PC Pilot Center Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére