Mai­Kupon

Ha nem akarsz úszógumit a derekad köré! RAPID FOGYÁS Jessica Lim módszerrel 5600Ft helyett 2800Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hogyan lehet neked is lapos hasad a százszámra ismételt hasizomgyakorlatok nélkül?


Ezt a programot időszakosan alkalmazzuk. Azoknál az embereknél hatásosabb a rapid fogyás, akiknek a derekán több laza háj, illetve víz halmozódott fel. Az utóbbiak esetleg izzadni fognak a program alatt, ez természetesen jó, mivel a felesleges felhalmozott víz eltávozik a szervezetből. A program alatt a bélműködés is jobban megindul.

Ahol nagy a probléma, ott gyakrabban kell elvégezni a RAPID FOGYÁS-t!


A kezelés során kapott előírások betartásával tartóssá teheted az elért eredményt!Ez az ÖT ELEM tanára épülő kezelési eljárás.

A Hagyományos Kinai Orvoslás /HKO/ az öt elem elméletét az élettan és a kórtan, valamint a szervezet és a környezet közötti kapcsolatok magyarázatára használja.
Az öt elem közötti összefüggések alkalmazhatók a testünkben zajló folyamatokhoz is.
Lássunk egy példát: A HKO szerint az elhízás a felhalmozott Nedvesség energia következménye, ami a Föld elemhez tartozik. Ezt a Fa kontrollálja, azaz a Szél. A Szél folyamatosan mozog, így felszívja a nedvességet. Hogy tudunk Szél energiát bevinni a testünkbe? Úgy, ha mozgunk és zöldeket eszünk, azaz sok zöldséget fogyasztunk, mivel a Fa elem színe a zöld. Emellett kevesebb édeset eszünk, mivel az növeli a Nedvességet a kötőszövetben.
Az öt elem tehát szimbolikusan eligazít minket az életben.

A Rapid fogyás menete:
A kezelés alatt, ami 2x30 perc, antilipid és slimm teát, egy különleges összetételű olajat és mágneses biorezonanciát alkalmazunk.
Első lépésként megmérjük a has körfogatát a köldöknél, ezután az olajos bekenés, majd fólia, illetve a mágneses rezonancia következik.
 
Egy liter meleg teát kell elfogyasztanod a kezelés alatt. Ez a kínai hagyományok legtisztább képviselője, a sárga császárok egészségmegőrző receptje alapján összeállított tea. A kínai állam nemzeti kincsét képezi. 5000 éves receptek. A világ 5 legjobb minősítésű teái között tartják számon. A kóser minősítést is megkapta.

A mágneses rezgés "beveri" a teát a derekad körüli zsírrétegbe és a zöld tea - mivel zsírégető - olvasztani kezdi a felesleget.

Eredmény 1-4 cm-es  hasi méretcsökkenés!!

A program tilos kismamáknak,trombózisos betegeknek, peacemaker-rel rendelkezőknek, műtét után közvetlenül!

A RAPID FOGYÁS-sal sikeresen letornáztatjuk a derekadra rakódott hájréteget, mely nagyrész méreganyagot tartalmaz.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.

 

Kezelés időtartama 60 perc, egy ember csak 1 kupont vásárolhat.

 

A kezelés Június hónapban a Bajcsy Zs.ut 43-ban,  Július 1-től a VI. kerület Lázár utca 9-ben vehető igénybe.A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére