Mai­Kupon

Ha Ön is úgy akarja segítünk megszabadulni káros szenvedélyétől! Dohányzás leszoktatás 20 perc alatt 6000 Ft helyett most csak 2990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretne megszabadulni káros szenvedélyétől, a dohányzástól? A XXI. század egyik leghatásosabb módszerével segítünk Önnek! A biokibernetika legkorszerűbb eszköze a Noniko Biorezonanciás készülék fájdalom- és mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetben a dohányzás okozta káros információkat, amelyek a nikotin utáni vágyért felelősek. egy terápia egy alkalom, csupán 20 perc. Az eddigi kezelések eredményessége 90%.Egy teljesen gyógyszer- és vegyszermentes eljárásról van szó,melynek során a leszokni vágyó páciens szervezetéből a nikotin és a cigaretta méreganyagai egy rendkívül gyors méregtelenítési folyamat által tisztulnak ki, ehhez pedig a kezelés során a nikotinra jellemző elektromágneses rezgésmintákat használja fel a berendezés. A megfelelően modulált rezgéseket, pulzáló mágneses tér formájában juttatja vissza a szervezetbe, ezáltal a kötött nikotinmolekulák rezonanciába kerülnek, majd kiszakadnak kötéseikből és távoznak a veséken keresztül. 

A módszer segítségével egyetlen alkalom elegendő, hogy megszabaduljon több évtizede fennálló függőségétől. A teljes sikerhez mindenképpen kell az elhatározottság és bizonyos önfegyelem a sztereotípiák leküzdésére. Miért érdemes leszokni? Csökken a tüdőrák kialakulásának esélye, a szív-, érrendszeri betegségek (infarktus, agyi ér történések, érszűkület) kockázata, a köhögés, fulladás gyakorisága gyomor-, nyombél-, egyéb emésztőszervi betegségek lehetősége. Javul a szaglás, ízlelés, bőr- fogszín, a szexuális- és nemzőképesség. Megszabadul egy a környezetére is igen káros függőségtől. Végül, de nem utolsó sorban gazdasági érdeke is, hogy ne adjon ki ezreket egészségét károsító dolgokra. 

Hatásmechanizmus: A készülék az acetilkolin információ átvivő képességének modulálásával csökkenti a sejtek nikotin anyagcsereszükségletét. A kezelés leírása: Időtartama: 20 perc Az esetek többségében egy ismétlő, megerősítő kezelésre szükség van, néhány nappal az első kezelést követően, de ezt nem mindenki igényli. Viszont a lehetőség felkínálása is már megnyugtatóan hat. Egyszerre 1, 2, 3 vagy 4 ember kaphat kezelést a készülékkel. Akik egyszerre döntenek úgy, hogy leszoknak, azok egymást is tudják támogatni, hogy kitartsanak elhatározásuk mellett. Tartós/végleges leszokási arány: kb. 90 százalék

További információt a kezelésről illetve a hatásmechanizmusról a honlapon olvashat. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges Csermák Józsefnél: 0670/8661324 telefonszámon.

Megközelíthetőség: Keleti Pályaudvarnál, a Garay Üzletközpontban.

A kezelést Pacemakerrel élők és epilepsziában szenvedők nem vehetik igénybe!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dohányzás Leszoktatás
Cég
Csermák József ev.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1076 Budapest, Garay tér 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére