Mai­Kupon

Ha unod a franciát és szeretnél váltani, akkor válaszd a japán manikűrt, most 970 Ft-ért a Jászai Mari tér közelében! Esztétikai és japán manikűr egyben a természetes, ápolt és szép körmök érdekében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A japán manikűr a természetes nő megoldása a köröm problémáira! A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása. Ez a módszer kifejezetten ajánlott a problémás, például töredezett körmökre, műkörömtől elgyengült körmökre. 


A kuponnal most a Jászai Mari tér közelében található Szépítők Házában vehető igénybe esztétikai + japán manikűr rendkívül kedvezőn 970 Ft-os bombaáron!Ha a körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. A japán manikűr remek gyógymód a repedezett, élettelen körmöknek. A kezelés során csak természetes anyagokkal dolgozik a manikűrös, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a számunkra esetleg idegen műköröm-alapanyagokkal ostromolnak majd minket.


A japán manikűr nemcsak erősebbé, fényesebbé is varázsolja körmeinket a manikűrhöz használt méhviasznak köszönhetően. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, s ráadásul a fénye is megmarad. Az eljárás teljesen természetes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont beválthatod a Szépítők Házában! Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-977-6411, keresd Évit!

 

A kupont készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze! Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére