Mai­Kupon

Kategóriák

Ha unod a franciát és szeretnél váltani, akkor válaszd a japán manikűrt, most bomba áron 850 Ft-ért a Jászai Mari térnél! Esztétikai és japán manikűr egyben a természetes, ápolt és szép körmök érdekében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A japán manikűr a természetes nő megoldása a köröm problémáira! A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása. Ez a módszer kifejezetten ajánlott a problémás, például töredezett körmökre, műkörömtől elgyengült körmökre. 


A kupon most a Jászai Mari térnél található Balance Fitness & Wellness szalonban vehető igénybe! Esztétikai + japán manikűr rendkívül kedvezőn 850 Ft-os bombaáron! Csapj le minél előbb erre a rendkívüli ajánlatra, mert a megvásárolható kuponok száma limitált!Ha a körmünk töredezik, akkor remek módszer a gyógyítására a japán manikűr, ami természetes módon teszi erősebbé, sőt fényesebbé a körmeinket. A japán manikűr remek gyógymód a repedezett, élettelen körmöknek. A kezelés során csak természetes anyagokkal dolgozik a manikűrös, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a számunkra esetleg idegen műköröm-alapanyagokkal ostromolnak majd minket.

 

A japán manikűr nemcsak erősebbé, fényesebbé is varázsolja körmeinket a manikűrhöz használt méhviasznak köszönhetően. A köröm rendszeres kezeléssel nagyon erős lesz, s ráadásul a fénye is megmarad. Az eljárás teljesen természetes, így semmilyen mértékben nem károsítja a körmöt. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20- 248-3137.

 

A szalon pontos címe: 1137. Budapest. Pozsonyi út. 4/b. 

 

A szalon tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.Csak bankkártyás fizetéssel! Az akciót csak bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni!

MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 24 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
BALANCE Fitness & Wellness - Bojtos Andrea
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Pozsonyi út. 4/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére