Mai­Kupon

Ha unod az állandó szőrtelenítési ceremóniát akkor válasz a 11 féle fotoepilációs végleges szőrtelenítési csomag közül, akár 60% kedvezménnyel, most egységesen 2800 Ft-ért a Blans Szépségszalon ajánlatából.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Legújabb fotoepilációs módszer a szép és ápolt bőr érdekében. Legyen sima, szőrmentes a bőröd, és felejtsd el a gátlásokat!

A bővebb ismertetőben található csomagok közül lehet választani.

Kupononként egy testtáj szőrteleníthető, de egy személy több kupon is vásárolhat.

11 különböző értékű és tartalmú csomagok, most egységesen 2. 800 Ft-ért! Milyen csomagok közül választhatsz?

Hascsík (10cm szélesen) tartós szőrtelenítés, 
Felső ajak/bajusz tartós szőrtelenítés, 
Pajesz tartós szőrtelenítés,
Áll tartós szőrtelenítés,
Mellbimbók körül tartós szőrtelenítés,
Mellek között egy csík tartós szőrtelenítés,
Nyak (elől vagy hátul) szőrtelenítés,
Kézfejek és ujjak szőrtelenítés,
Lábfejek és ujjak szőrtelenítés,
Szemöldök köz és homlok szőrtelenítés, 
Orca tarós szőrtelenítés, 

A tartós szőrtelenítés legújabb módszere a fotóepiláció. Maga a kezelés gyors és szinte fájdalommentes. További előnye, hogy egyszerre nagyobb bőrfelület is kezelhető. Ilyenkor csak az éppen aktív, vagyis növekedési fázisban lévő szőrtüszők működését tudja leállítani, a szunnyadó (inaktív fázisban lévő) szőrtüszőket nem. Villanófény a szőrtüszők sötét színű festékanyagában nyelődik el. A bőrön a fénysugár nyomtalanul áthalad.

A megvilágítás hatására a kezelt területen 1-2 hét elteltével kipotyognak az aktív növekvő fázisban lekezelt szőrszálak. Ezek az aktív szőrtüszők elpusztulnak, és a későbbiekben sem növekszenek. Általában min. 5-6 kezelés szükséges és 4-6-8 hetente ismételve mindenkinek egyéni szőrnövekedési ritmusától függően. A megfelelő hatás eléréséhez ezért többszöri, kezelésre van szükség, hogy a szőrszálak zömét a növekedési fázisban kezelhessük. Minden egyes kezelés után egyre hosszabb idő elteltével jelentkeznek újabb szőrszálak, amelyek egyre ritkábbak és gyengébbek is.

A készüléket számítógép vezérli melyet a vizsgálaton megállapított és a tesztkezeléssel kontrollált adatok alapján, programozunk be. Az eljárás során védőszemüveget kapsz, hogy a szemedet az erős fénytől tökéletesen megóvjuk. A kezelés teljesen higiénikus, fertőzésveszélyt nem jelent, hiszen fénysugárral történik. 

Kik kezelhetőek ezzel a módszerrel? Nők, férfiak egyaránt kezelhetőek, fiatal felnőttől idős korig. Pigmentet már nem tartalmazó, ősz vagy szőke szőrszálakat nem tudunk eredményesen kezelni.

A legideálisabb a világos bőrszín és sötét szőrszín a kezelésre. A kezelés előtt kb.30 napon belüli napozás nem javasolt. De általában ha nem túl barna a bőr, akkor kb. 2 hét is elég. Ebben az esetben, hogy azt a területet nem szabad barnítani (szoláriumozni sem) amit kezelni kívánunk. Tehát a kezelés előtt és után használjunk fényvédő krémet. Szőrtelenítés esetén a kezelendő felületen 0,5-1 milliméter hosszúságú szőr az ideális. A kezelést megelőzően nem javasolt legalább 2-3 héttel gyantáztatni vagy csipesszel kitépni a szőrszálakat. A nemzetközi klinikai adatok szerint a növekedési fázisban kezelt és elpusztult szőrtüszők már nem regenerálódnak. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-957-5726, keresd Timeát!

A szolgáltatás a Blans Szépségszalonban vehető igénybe Zuglóban, az alábbi címen: 1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13. 11 kapucsengő

Amennyiben a szolgáltatás igénybevételére egyeztetett időponttól szeretne eltérni, kérjük hogy azt a szolgáltatónak 24 órával előtte jelezze. 

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siklódi Tímea
Cég
BLANS Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Kövér Lajos utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére