Mai­Kupon

Hagyományos gyógypedikűr + parafinos lábápolás! Gombás körmök, bőrkeményedés, tyúkszem-mindez a múlté! 5 000 Ft helyett 2 000 Ft -ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha egy kis kényeztetésre és megszépülésre vágyik a lábad vedd meg ezt a kupont, mely a belvárosban váltható be. Lábaid panaszait a szolgáltató megoldja, harisnyáid nem lyukadnak ki a repedezett bőrödtől, a cipő nem nyomja a lábad pl a benőtt körmödtől. Gondolj arra, hogy lépteid fájdalom mentesek lesznek!

 Miért jó ez a kupon?

  • A fájdalmas bőrkeményedések és benőtt lábkörmök eltávolítása rutin feladat egy pedikűrös számára.
  • A gyógypedikűr nem csodamódszer, de nem is felesleges fényűzés. A műszerrel végzett pedikűr maximálisan kímélő, az elszarusodott bőr eltávolításának természetes módja. Ráadásul a helyesen végzett reszelés lassítja a bőr növekedését és a bőrkeményedés kialakulását. Ez az eljárás más szempontból is kíméletes, s a benőtt körmök tekintetében pedig egyszerűen pótolhatatlan.
  • A meleg paraffinos ápolás jótékony hatással van a bőrre, az ízületekre, a körmökre. Alkalmazásának az alapja az, hogy a paraffin rendkívül jó hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet, tágítja a pórusokat, ezáltal lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek tökéletes felszívódását.
  • A száraz, repedezett, durva bőr a kezelés hatására puha, bársonyos, rugalmas lesz. Ősszel és télen a bélelt, gyakran műanyag lábbelikbe zárt lábakra különösen jótékony hatással van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Szalon neve: Wadi 1 Szalon

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 3638467

H-P  9-21

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Luxus kezek
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére