Mai­Kupon

Hagyományos svéd-masszázs, méregtelenítő-fogyasztó cellulitmasszázs vagy sportmasszázs most 4800Ft helyett csak 2000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelések minden esetben masszázságyon történnek.

A megfelelő relaxáció érdekében nyugodt környezetben, és állandó, kellemesen meleg hőmérséklet mellett történnek a kezelések.

A kezelés speciális masszázskrém és olaj használatával történik. Az Ügyfél kényelmes, fekvő pozícióban helyezkedik el a masszázságyon, úgy, hogy a lehető legteljesebben ellazítsa testét.
A masszázs pozitív hatásairól, néhány szóban, melyet érdemes kiemelni:

- általános stressz és feszültség mentesítés,

 

- vérkeringés fokozása; mind a bőrben, mind az izomzatban, javul a tápanyag ellátás,

 

- a vázizomzatban tapasztalható letapadások megszűnnek, izmok ellazulnak, megszűnik a feszültségük,

 

- nyirokrendszer aktiválódása révén elindul a szervezet méregtelenítő folyamata, a káros anyagok könnyebben és gyorsabban ürülnek ki,

- mind a testi, mind a szellemi teljesítőképesség érezhetően növekszik,

 

Ellenjavallatok:

 

- gyulladásos megbetegedések, láz esetén

 

- vese, csonthártya, ízületi gyulladás esetén

 

- porckorong sérv esetén

 

- műartériás betegek esetében

 

- fekélyes, gyulladt bőrfelület esetén

 

- magas vérnyomás esetén

 

- terhesség első 3 hónapjában

Hagyományos svéd masszázs: amely a teljes test masszírozását célozza meg, külön-külön kiemelve a nagyobb izomcsoportokat, úgy mint hát, fenék,  comb, vádli, kar. Ez a fajta masszázs igen pozitív hatással van mind a szellemi, mind pedig a fizikai teljesítőképességre, kedvezően segíti elő a méreganyagok távozását a szervezetből, javítja a test vér- és nyirokkeringését, s nem utolsó sorban bőrfeszesítő hatása van.

A masszázs pozitív hatásai már első alkalommal érezhetőek, mind a testünkben, mind a lelkünkben. Közelebb kerülünk az egyensúlyi állapothoz, a kiegyensúlyozott ember pedig jobban teljesít az Élet valamennyi területén.

 

Sportmasszázs: a kar-, hát- és láb izomzatának teljes átdolgozása, a már  svéd masszázsban is alkalmazott technikákkal, fogásokkal.

 

Dinamikus, erőteljes masszázs, erős keringés fokozó hatással, mely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy segítse az adott izomzat tápanyag ellátását.

Cellulit masszázs: kifejezetten Hölgyeknek javallott, a comb és fenék területén jelentkező, "narancsbőr" tünetek hatékony kezelésére. Rendszeres alkalmazása látható eredményekhez vezet, így hatékony segítség a cellulit problémák orvoslásában. Felgyorsítja a felhalmozódott méreganyagok távozását. Hatását nem klinikai eredmények, hanem az otthoni tükör igazolja...

A "narancsbőr" elváltozás szempontjából 4 fokozatot különböztetünk meg:

0."fokozat": a bőrön sem állva,sem fekve, még ujjal összecsípett helyzetben sem látszódik semmi elváltozás, a bőr feszes, egyenletes.

1.stádium: állva és fekve továbbra sincs semmi elváltozás, azonban összecsípve a bőrt már megjelennek az apró bemélyedések.

2.stádium: fekvő helyzetben nem, de állva és összecsípve már észlelhetők az elváltozások.

3.stádium: a bőrön egyértelműen kivehetők a narancs héján lévő mélyedésekhez hasonlító jelenségek, mind állva, mind fekve.

A megfelelő táplálkozás, folyadékbevitel, és rendszeres testmozgás elsősorban a megelőzésben játszik kulcsszerepet, de amennyiben már kialakult e jelenség, annak megszüntetésében is fontos szerepet tölt be.

Azonban egyedül a mozgás és táplálkozás nem lesz képes megszüntetni a narancsbőr jelenséget, főleg, ha már valaki a 2. és 3. stádiumban van. Ilyenkor kiváló segítséget nyújt a cellulit masszázs.

Ez a fajta kezelés is masszázságyon történik, speciális, erős fogásokkal, amelyek sok esetben kifejezetten kellemetlenek, sőt, akár fájdalmasak is lehetnek.
A hatékonyság növeléséhez javallott  speciális olaj vagy krém használata, amely fokozza a bőr ereinek vérellátását, ezáltal is felgyorsítva az elraktározódott salakanyagok távozását.    

Fontos kihangsúlyozni, hogy a cellulit masszázst kizárólag kúraszerűen, azaz egy adott ideig rendszeresen, kell alkalmazni a kívánt hatás elérése érdekében. 
A cellulit kezelést kiegészítheti, amennyiben az Ügyfél óhajtja, testtekercselés, semleges fóliával.Ez fokozza a méregtelenítő kezelés hatékonyságát, és nincs külön felára.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a 06205495180-as telefonszámon!

Fontos, hogy olyan személy, akinél a feltüntetett ellenjavallatok bármelyike fennáll, ne kérjen kezelést!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tomi masszázs szervíz
Weboldal
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Hunyadi János út 19.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére