Mai­Kupon

Hajenergetizálás! Mosás, maszírozás, vágás, és beszárítás 6 100 Ft helyett 2 800 Ft-ért a belvárosban. Hajhossztól függetlenül! Innovatív, egyedülálló prémium termékekkel: INTERCOSMO PROFESSIONAL- al.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Stílus - Divat - Eredetiség - Kreatívitás. Magas minőség, innováció és a legapróbb részletekre való figyelem emelte a termékcsaládot és a márkát a professzionális hajápolás és terápiák piacán a vezető szereplők közé. A hajgyógyászatra szolgáló termékeik természetes anyagok, tengeri hínár, és tengervíz a legfőbb alkotóelemeik. Ezek a termékek  a professzionális hajápoló világ egyik legnagyobb hajterápia családja, amely minden haj-fejbőr problémára komplex megoldást nyújt. Unod a látványt, mikor belenézel a tükörbe? Akkor ajánlatunk pont jókor jön, hiszen ha meg szeretnél újulni, egy új frizura csodákat művelhet, és az önbizalmadat is jólesően megemeli.

Egy jó hajvágás az alapja minden frizurakészítésnek. Ha nincs jól levágva a hajad, akkor minden hiába. A jó fodrásznak tudnia kell, hogy adott arcformához milyen frizurát alakítson ki, és ennek megfelelően vágja le a hajat. Ráadásul ezzel az ajánlattal a hajszárítás hajvágás is jár.

A fodrász magas szintű szolgáltatást nyújt a hajvágás, és a hajápolás eljárásaiban. A szalonban professzionális termékeket használ, amely átfogó termékskálájával segítséget nyújt a számodra a legtökéletesebb frizurához.

Légy trendi! Ezzel a hihetetlen akcióval a belvárosban tusz megszépülni, megújulni. 

Egész napos, hosszú nyitva tartás és a fodrászoknak köszönhetően rugalmas időbeosztásban tudnak fogadni, mindezt  a Nyugati tér közelében.

Vegyél több kupont-légy előrelátó!

Ajándékba is adható ez a kupon! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges:70 / 6322154 - Orsolya

 kedd, szerda, csütörtök 8-20

http://www.facebook.com/HairGO

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gengeliczki Orsolya
Cég
Tonification Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére