Mai­Kupon

Hajfestés + vágás a CubeBeauty Szépségszalonban 9000Ft helyett 4250Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mai ajánlatunkkal profi szakemberink veszik kezelésbe hajkoronád egyéniségedet figyelembe véve és veled együtt találják meg a legjobb frizurát annak érdekében, hogy maximálisan tudj vele azonosulni. Mert egy jól beszárított haj jobbá teszi közérzetünket és ezáltal az egész napunkat. A hajat és a fejbőrt a hajtípusnak megfelelő samponnal tisztítjuk meg a mindennapi szennyeződésektől. A hajápolás után a haj kiválóan formázható. Ajánlatunk bármilyen hajtípusra hossztól függetlenül érvényes, így a többi csak rajtad múlik. Látogass el hozzánk a CubeBeauty-ba.
Első lépésben Önnel közösen kiválasztjuk a megfelelő színt. A kívánt színt felvisszük a hajra, majd a hatóidő lejártával lemossuk. A festést követően alaposan eltávolítjuk a hajfestéket a hajszálakról, valamint a fejbőrről egyaránt. Ezután a hajat kívánság szerint szárítjuk meg.

A hajfestés egy lehetőség a változásra mindazoknak, akik nincsenek megbékülve hajuk színével, vagy már zavarja őket az ősz hajszálak mennyisége. Egy jól kiválasztott hajszín az újdonság, magabiztosság üzenetét sugározza; ez viselőjének több sikert és önbizalmat ad. Mindazoknak ajánljuk, akik a megszokott helyett valami újat szeretnének kipróbálni.

Kivételes esetekben az Extra hosszú haj esetében ritkán előszokott fordulni, hogy szűkség van egy plusz doboz festék vásárlására ennek költségét a kupon NEM tartalmazza 25 ml 900.-Ft 50 ml 1800.-Ft!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08.00-20.00

Szombat: 10:00 - 18:00

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/971-7768-as telefonszámon.

Kivételes esetekben az Extra hosszú haj esetében ritkán előszokott fordulni, hogy szűkség van egy plusz doboz festék vásárlására ennek költségét a kupon NEM tartalmazza 25 ml 900.-Ft 50 ml 1800.-Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CubeBeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 141.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére