Mai­Kupon

Hajfestés + vágás a CubeBeauty Szépségszalonban 9000Ft helyett 4250Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mai ajánlatunkkal profi szakemberink veszik kezelésbe hajkoronád egyéniségedet figyelembe véve és veled együtt találják meg a legjobb frizurát annak érdekében, hogy maximálisan tudj vele azonosulni. Mert egy jól beszárított haj jobbá teszi közérzetünket és ezáltal az egész napunkat. A hajat és a fejbőrt a hajtípusnak megfelelő samponnal tisztítjuk meg a mindennapi szennyeződésektől. A hajápolás után a haj kiválóan formázható. Ajánlatunk bármilyen hajtípusra hossztól függetlenül érvényes, így a többi csak rajtad múlik. Látogass el hozzánk a CubeBeauty-ba.
Első lépésben Önnel közösen kiválasztjuk a megfelelő színt. A kívánt színt felvisszük a hajra, majd a hatóidő lejártával lemossuk. A festést követően alaposan eltávolítjuk a hajfestéket a hajszálakról, valamint a fejbőrről egyaránt. Ezután a hajat kívánság szerint szárítjuk meg.

A hajfestés egy lehetőség a változásra mindazoknak, akik nincsenek megbékülve hajuk színével, vagy már zavarja őket az ősz hajszálak mennyisége. Egy jól kiválasztott hajszín az újdonság, magabiztosság üzenetét sugározza; ez viselőjének több sikert és önbizalmat ad. Mindazoknak ajánljuk, akik a megszokott helyett valami újat szeretnének kipróbálni.

Kivételes esetekben az Extra hosszú haj esetében ritkán előszokott fordulni, hogy szűkség van egy plusz doboz festék vásárlására ennek költségét a kupon NEM tartalmazza 25 ml 900.-Ft 50 ml 1800.-Ft!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08.00-20.00

Szombat: 10:00 - 18:00

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/971-7768-as telefonszámon.

Kivételes esetekben az Extra hosszú haj esetében ritkán előszokott fordulni, hogy szűkség van egy plusz doboz festék vásárlására ennek költségét a kupon NEM tartalmazza 25 ml 900.-Ft 50 ml 1800.-Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CubeBeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 141.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére