Mai­Kupon

Hajhosszabbítás 2 Hónap garanciával a CubeBeauty Szalonban 22.000.-Ft helyett 12.000.-Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gondolom Te is hallottál már olyan esetről sajnos, hogy valakinek a hajhosszabbítás során feltett haj kevesebb volt mint amennyinek lennie kellett volna vagy éppen csak lazán lett feltéve és leesett. Itt megjegyeznénk, hogy nálunk ez nem történhet meg!Mit is jelent a garancia? Fodrászunk a felrakott hajra (munkájára) garanciát vállal, olyan értelemben, amennyiben 2 hónapon belül a haj leesne, esetlegesen kezelésre szorulna, ezen esetekben a hajat megigazítja illetve vissza mikrogyűrűzi és ezért fizetnie pluszban nem kell. A 2 hónapon túli hajkarbantartás az árlistában szereplő árak szerint alakulnak!Teljesen természetes hatást kapunk, legyen a cél akár hosszabbítás, dúsítás vagy melír.

Alapvetően kétféle póthajat különböztetünk meg: az indiai haj és az európai haj. Az indiai haj szerkezete hasonlít legjobban az európaiéra, ezért használható hajhosszabbításhoz. Tudni kell, hogy minősége sok esetben rosszabb, mint az európai hajnak, azonban lényegesen olcsóbb, de élettartama rövidebb. Sötétbarna, fekete hajú vendégek nyugodt szívvel használhatják, náluk nem lesz gubancolódás és vagyonokat sem kell költeniük európai hajra, míg szőke haj esetén örökös gondot fog okozni. Nagyon fontos az is, hogy mindig elsőosztályú hajat vásároljunk, ne legyen vonzó a másodosztosztályú haj csekély ára, mert sokkal több lesz a bosszankodás és a haj 2-3 héten belül a kukában landol. Indiai haj vásárlása esetén mindig figyeljünk arra, hogy az indiai hajak minden esetben sötétbarnák ill. feketék.
Európai hajat csak copfban, natúr színekben vásároljunk! Európai hajat általában közép és sötétbarna árnyalatokban találunk, a természetes szőke színtónus nagyon ritka, szinte kuriózumnak számít.

Hajhosszabbítás technika:

Mikrogyűrűzés:

A saját hajból leválasztott tincsekre egy pici, 3mm átmérőjű microgyűrűk segítségével rögzítjük a póthajat. Nincs vegyszer, sem hő, ezért az egyik legkíméletesebb hajhosszabbítási-dúsítási módszer.
Hordási idő: 2-3 hónap.
Minden hajtípushoz ajánlott technika.

A kupon ára az alábbi költségeket NEM tartalmazza:

  • Szolgáltatónál vásárolt haj
  • Hajfestés
  • Fazonra igazítás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08.00-20.00

Szombat: 10:00 - 18:00

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/971-7768-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CubeBeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 141.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére