Mai­Kupon

Hajhullás? Korpásodás? NEM! Egészséges, dús és fénylő haj: hajnövesztő és hajhullásgátló lézerfésűvel 7990 Ft helyett 3990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bárkinek, aki valamilyen hajproblémával küszködik... valóban hatékony hajhullás elleni kezelést nyújt fény- és lézerterápia segítségével:
-látványosan serkenti a hajnövekedést
-garantáltan megerősíti a hajhagymákat
-férfi és női hajhullás esetén egyaránt hatékonyan működik
-100% természetes és biztonságos módszer!A fény gyógyító erejének alkalmazása az egészségügyi problémák kezelésében hosszú múltra tekint vissza. Az archeológusok felfedezték, hogy már az ókori Egyiptomban is alkalmaztak fényterápiát. De most ugorjunk egy kicsit az időben, egészen 1960-ig, amikor is egy amerikai fizikus, Theodore H. Maiman, egy rubin kristály gerjesztésével elsőként állított elő lézersugarat. A lézer (laser) szó a Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation rövidítéséből származik, amely magyar fordításban annyit jelent: fényerősítés indukált sugáremisszió útján. Ennek a koncentrált fénysugárnak a fejlődése és alkalmazásának területe folyamatosan bővült az idők folyamán. Ma már meghatározó szerepet tölt be a gyógyítás és a szépségápolás területén is. A teljesítményük alapján két típus különíthető el. A nagy teljesítményű lézereket általában a bőrgyógyászatban és sebészetben alkalmazzák, míg az alacsony energiájú, ún. lágy lézerek a test öngyógyító folyamatainak serkentésében töltenek be központi szerepet. Dr. Mester Endre használta először a lágy lézert sebgyógyulás serkentésére. Jelenleg sok helyen használják mozgásszervi panaszok esetén, bőrgyógyászatban (csak hogy pár területet említsek), és ahogy a mostani cikkből kiderül majd, a hajgyógyászatban is igyekszik megvetni a lábát. Mielőtt azonban fejest ugranánk a témába, nézzük át gyorsan, milyen pozitív hatást gyakorolhat a lágy lézer a szervezetre:

  • Javul a vérkeringés
  • Gyulladáscsökkentés
  • Sejtanyagcsere javulás
  • Intenzívebb sejtenergia (ATP) termelés
  • Gyorsabb sejtosztódás
  • Gyorsabb sebgyógyulás
  • Hajnövekedés serkentése

A koncentrált fényterápia előnyei közé tartozik az is, hogy a kezelés nem jár fájdalommal, nem termel hőt, és egyelőre komoly mellékhatásokról sem számoltak be az elmúlt évtizedekben. Ezzel a kis bevezetővel remélhetőleg mindenki ráhangolódott a mostani cikk fő témájára, a lézerfésűre.

A lágy lézerek alkalmazása a hajgyógyászat területén nem új keletű dolog, de eddig csak néhány hely kínálta a lézer adta előnyöket, ami esetleg a kezelések árainak meghatározásánál visszaélésre adhatott okot. Ennek az egyeduralomnak vetett véget a Lexington International LLC nevű amerikai cég, amikor piacra dobta az első otthoni hajápolásra tervezett lézer fényterápiás eszközt, a lézerfésűt, HairMax márkanéven. A kedvező induláshoz minden adott volt, hiszen 2000-ben a Time Magazine-ban az év találmányai között mutatták be. Ismerkedjünk meg a termékkel közelebbről:

Hatásmechanizmus

A lézerfésű működése során alacsony intenzitású lézert (655 nm hullámhosszú vörös fényt) bocsát ki. A bevezető elolvasása után nem okoz meglepetést a cég ígérete sem. A termék energetizálja, stimulálja az érintett hajas területet, melynek eredményeképpen egészségesebb, dúsabb, fényesebb hajkorona érhető el. A fejbőr-irritációkra, korpásodásra, hajhullás megállítására szintén jótékonyan hat. A haj állapotának javulási ideje egyénfüggő. Valakinél 8 hét után már látható eredményt lehet felmutatni, míg másoknál ehhez több idő szükséges. Egyes hajátültetéssel foglalkozó specialisták véleménye szerint a műtéten átesett pácienseknél, akik a fésűt alkalmazták, gyorsabb volt a regenerációs időszak. Ebben az esetben érdemes levenni a műanyag éles fogakat a fésűről, hogy ne sértse a friss beavatkozás utáni érzékeny területet.

Használat

A fényterápiás eszköz használata nagyon egyszerű. A lézerfésűhöz mellékelten adnak egy adaptert, amelyet csatlakoztatni kell a hálózathoz, míg a másik végét a fésűhöz kell rögzíteni. A fésűn 2 gomb található. A power gombbal készenlétbe helyezzük, majd a laser gomb megnyomása után indulhat a kezelés.

Ajánlatos mindig tiszta fejbőr mellet megkezdeni a terápiát. Nagyon lassan, folyamatosan kell mozgatni a fésűt. A leírás szerint 1 inch, nagyjából 1,25 cm-t haladjunk 4 másodperc alatt. A HairMax esetében nem kell magunkban számolni ahhoz, hogy mérni tudjuk az időt, ugyan

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A megvásárolt kupont a bs-electronics.eu oldalon tudod beváltani a kuponkódod és a további adataid megadásával. 

A megvásárolt termékeket 2 féle módon veheted át:
Kiszállítás ára PickPack üzletben átvéve: 1000 Ft, mely a helyszínen fizetendő.Ha házhoz szeretnéd kérni a terméket, akkor azt GLS futárszolgálattal szállítjuk házhoz utánvétellel, melynek díja 1550 Ft.

Ezt a megrendelés után 1 napon belül tudod emailben jelezni.

A PickPack pontról bővebben:

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

Üzletek listája:

http://www.pickpackpont.hu/

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Buy the Salable Electro Áruház
Cég
BS International Group Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére