Mai­Kupon

Kategóriák

Hajszálér és seprűvéna kezelése plasztikai sebészek által is javasolt IPL készülékkel most 1.790 Ft-os akciós áron 8.790 Ft helyett a belvárosban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Miért mennél egy plasztikai sebészhez ha igényes körülmények között egy Szépségszalonban is kezelni tudják az értágulatokat az arcodon, combodon vagy a lábszáradon. Ezt a pókvénának is nevezett értágulatot már könnyedén el tudjuk távolítani a speciális lézeres kezelésekkel szövet károsodások nélkül. Ez a kupon azokat szólítja meg akik nem tehetik meg, hogy magán klinikákon kezeltessék a szépséghibájukat. Az IPL lézeres technológiával mindenki számára elérhetővé vált a zavaró seprűvéna megszüntetése.Válaszd ezt a gyors és hatékony IPL kezelést a seprűvénákre, értágulatokra.

A kialakult, öröklött erek már nem fejlődnek vissza és megmaradnak ha nem kezelteted.

Most egy olyan lézeres kezelést kínálunk, mely a széles spektrumú fény hatására szünteti meg a bőr problémákat. Nem roncsolja, nem károsítja az egészséges szövetet.

Az erek falában levő oxyhemoglobin mind a fény, mind a hőenergiát elnyeli. Az ereket a hőenergia elzárja. A sérült érszövetet a szervezet eltávolítja és újonnan képződő kollagénnel helyettesíti azt.

A kezelés után az eredmény nem látható azonnal, kb. 4 hét múlva kezd eltűnni. A hatékonyság eléréséhez minimum 3 kezelésre van szükség, heti ismétléssel.

A kezelés menete:

A kezelni kívánt testfelületeten először egy próba világítást végzünk el hűtés nélkül. Ha nem jelentkezik komolyabb irritáció ( igen ritka, hogy bőrpír lépne fel a kezelés után ) akkor 24 órával később elvégezzük az első kezelést.

A megtisztított bőrfelületet lehűtjük, majd a speciális kezelőfej kibocsájt egy intenzív fényt amit végig vezetünk a bőrön. Elképzelhető, hogy a kezelés alatt enyhe csípős érzésünk támad.

A kezelés időtartama 5-15 perc a kezelt felület nagyságától függően.

A páciens védőszemüveget visel az eljárás alatt.

Mivel testünket már nem éri erős napfény, így hatékonyabb az eljárás is.

A kupon kb. 1 tenyérnyi seprűvéna kezelésre jogosít.

Ha most vásárolsz az akcióban kupont, akkor részt veszel a Primer Meat Kft által indított nyeremény akciójában, melynek a szerencsés nyertese egy 150.000 Ft értékű test átváltozató utalványt nyer.

Ez a kupon beváltható a mai legjobb testformáló kezelésekre ( cryolipolízis, lipolézer, pressoterápia, kavitációs zsírbontás, 3D vibrációs tréning ).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a bejelentkezett időpontra nem tudsz eljönni és előtte nem jelzed 24 órával, akkor a kupon arra az alkalomra elveszik

Időpont egyeztetés szükséges!

A kupon beváltható 2013 október 31-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére