Mai­Kupon

Hajvágás hossztól függetlenül + Szemöldök szedés és festés szempilla festéssel 6300Ft helyett 2490Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mai ajánlatunkkal profi szakemberink veszik kezelésbe hajkoronád egyéniségedet figyelembe véve és veled együtt találják meg a legjobb frizurát annak érdekében, hogy maximálisan tudj vele azonosulni. Mert egy jól beszárított haj jobbá teszi közérzetünket és ezáltal az egész napunkat. A hajat és a fejbőrt a hajtípusnak megfelelő samponnal tisztítjuk meg a mindennapi szennyeződésektől. A hajápolás után a haj kiválóan formázható. Ajánlatunk bármilyen hajtípusra hossztól függetlenül érvényes, így a többi csak rajtad múlik. Látogass el hozzánk a CubeBeauty-ba.Az arc igencsak meghatározó része a szemöldök. Ha szépen karban van tartva, akkor keretet és karaktert ad az arcnak, ha viszont elhanyagolt, az nagyon feltűnő és sokrszr nem előnyös. Ha nincs időd, vagy nem tudod, hogyan is kezdj neki, milyen fazon illik hozzád, látogass el szalonunba.

Ha nem szereted a szempillaspirálokat, nincs időd, vagy nincs kedved minden egyes nap kifesteni a szempilláid, akkor a tartós szempillafestést neked találták ki! Tartós szempillafestést csak kozmetikusnál lehet elvégezni. Ha még nem hallottál róla vagy még nem festettek neked szempillát, akkor a következőkben megtudhatod, ha ellátogatsz hozzánk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 08.00-20.00

Szombat: 10:00 - 18:00

 A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/971-7768-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
CubeBeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Váci út 141.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére