Mai­Kupon

Hajvágás + speciális regeneráló kezelés. Kasmirral hidrolizált keratinnal 4 hétig tartó simaság + vágás: csak
3 500 Ft -ért 9 800 Ft helyett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hajad töredezik, fénytelen? Ideje lenne, hogy vitamint kapjon, felfrissüljön a hajad? Most ezzel a kuponnal új frizurád mellett hajápolásban is részesülnek hajszálaid. Zabkivonatot tartalmazó hajápoló samponnal (inteziven ápolja és táplálja hajat minden hajtipusra nőveli haj ellenálló képességét rugalmasságát ). Pakolás :zabkivonatot tart krém mélyen táplálja a haj érzékeny részeit erősíti a kapilláris szerkezetét. Figyelem: bármilyen hajhosszra!MÉLY ÉS HOSSZANTARTÓ HIDRATÁLÁS!


A hajszálak felhámrétegén keresztül a hajkéregbe történő mély behatolás, valamint a molekulák valódi vízmegkötő képessége együttesen lehetővé teszik a hosszan tartó, mély hidratálást.


Ezen felül elősegítik a haj megfelelő vízháztartásának megőrzését a páratartalommal szemben, amely szemmel látható esztétikai hatást gyakorol a frizurára.


A haj ezáltal erőssé, ragyogóvá és könnyen fésülhetővé válik.

Bármely hajhosszra vonatkozik a kupon, vedd meg, ha új frizurára vágysz, és ajándékba lepd meg anyukád, nagymamit, barátnőidet is.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges. Telefonszám: 06-30-649-5406 Tóth Hajnalka

 
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hajni Fodrászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Rákosi út 81
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére