Mai­Kupon

Kategóriák

Hajvágás választható csokis, algás, ginsenges, argán, tejproteines vagy keratin pakolással 1.990 Ft-ért a Pinkie Beauty Szépségházban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Unod a régi frizurádat? Kipróbálnál valami újat? Rakoncátlan tincseiddel már nem tudsz mit kezdeni? Akkor jó helyen jársz, hiszen a Pinkie Beauty Szépségház csokis, algás, ginsenges, argán, tejproteines vagy keratin pakolással egybekötött hajvágási ajánlata minden igényt kielégít. 
Mindenekelőtt egy alapos mosásban részesítik a hajadat, majd jön egy intenzív csokis, algás, ginsenges, argán, tejproteines vagy keratin pakolással szerkezetjavító pakolás. Az ezt követő hajvágás során már elkezd kirajzolódni a jövendő frizurád. A szalonban a szolgáltató előzetesen egyeztet veled, hogy pontosan milyen frizurát szeretnél, valamint profi tanácsokat is ad, hogy neked a lehető legtökéletesebb frizurát varázsolja. A vágást követően elnyeri hajkoronád azt a formát, amit kigondoltatok, a szárítás során lassan kirajzolódik majd a tükörben az a kép, amit látni szerettél volna már korábban is.

 

Búcsúzz el a kócos és rakoncátlan tincseidtől, mert helyette dús és divatos frizurát varázsolnak neked. Lehet rövid, vagy hosszú, egyenes vagy hullámos. Az új hajkoronád a Te egyéniségedhez illő lesz, amilyet szeretnél.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-501-2989. A beváltás helye a Pinkie Beauty Szépségház. Időpont foglaláskor a kupon kódot meg kell adni! A szolgáltató 5 perc kését tud elfogadni, különben elvész a szolgáltatás! Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 48 órával a foglalás előtt tudják megtenni! 

 
 
Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 31. Manga Cowboys étterem melletti utcába kell bejönni, és az utca végén, a Thai masszázs szalonnal szembeni utcában  található a Pinkie Szalon. 

 

1 kupon vásárolható saját részre 1 ajándékba. A szolgáltatás 1 alkalommal vehető igénybe, aki járt már kuponos akcióval a fodrászatban arra nem vonatkozik az ajánlat. 


Nyitva tartás: hétfő-péntek 10-20-ig, szombat előzetes bejelentkezés alapján. 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pinkie Beauty Szépségház
Telefon
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 31.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére