Mai­Kupon

Halottak napi koszorú tolongás nélkül mindössze 890 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Maradj ki a tolongásból és vedd meg egyszerre a halottak napi koszorúidat. Ráadásul jól megközelíthető helyen, a Nyugati pályaudvar mellett veheted át őket személyesen.

Még a választás lehetőségét is megadják neked! 4 féle Ø20-as halottak napi koszorú közül választhatsz!Halottak napján elhunyt szeretteinkre emlékezünk. Elindulunk, felkeressük elhunyt szeretteink, barátaink sírját a temetőkben. Emlékezésünk jeléül virágot, mécsest viszünk a sírra. Ezért aztán a temetők előtti virágosoknál hatalmas tumultus alakul ki, s az árak sem hétköznapiak. Miért ne kerülnéd el ezt, ha megteheted, ráadásul jó áron? A Gardénia Virág most négyféle, csak természetes anyagokból készült sírkoszorút kínál neked fél áron. Mindegyik más stílus, de abban megegyeznek, hogy művészi igénnyel készültek, és nem hervadnak el Halottak Napja másnapján, így sokáig díszítik szeretteid sírját. A Gardénia Virág standját ráadásul roppant egyszerűen megközelítheted: a Nyugati pályaudvar szomszédságában találod. Láthatod tehát, ha veszel ebből a kuponból néhányat, ez évben sokkal nyugodtabban és gördülékenyebben látogathatod meg a temetőket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 11-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Min. 2 nappal előre telefonos megrendelés szükséges: (30) 431 7016

Személyes átvétel: 1055 Budapest, Szt. István krt. 23.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gardénia Virág
Cég
Gardénia-Virág Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére