Mai­Kupon

Hamvas arcbőr növényi őssejtes kezeléssel! Kétfajta kezelés egy csomagban! Hydroabráziós hámlasztás és hideglézeres hatóanyag felvitel arcmasszázzsal most tavaszi verhetetlen áron 22.000 Ft helyett 8.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy különleges almafajtából (PhytoCellTec  Malus Domestica) kivont őssejtet hideglézerrel juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, amely az egyik leghatékonyabb felszívódást biztosítja. Az alma őssejttől selymes érzést kap a bőröd, tónusos és egységes arcszínt kölcsönöz, bőr rokon hatóanyagként visszaadja a sejtek vitalitását. Látványosan csökkenti a ráncok mélységét és késlelteti az öregedés jeleinek kialakulását.

 

Előnyök:

 

  • megnyújtja a bőr őssejtjeinek élettartamát
  • segít az öregedés elleni harcban
  • javítja a bőr DNS-ét
  • csökkenti a szabadgyökök termelődését és a bőrben kialakuló oxidatív stresszt
  • csökkenti a ráncok megjelenését
  • javítja a nap miatt károsodott bőrszövet állapotát, meggátolja a melanin szintézist és világosítja a bőrt.
A kezelésről


A NÖVÉNYI ŐSSEJT kivonat egy XVIII. századtól ismert svájci almafajtából (PhytoCellTec  Malus Domestica) származik, ami rendkívül hosszú ideig eltartható anélkül, hogy alakja vagy formája megváltozna, fonnyadni kezdene.

Lézerrel a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttatjuk a hatóanyagot, így a kezelt bőrfelület megújul és a ráncok feltöltődnek. A növényi őssejtek megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják feszességét és ragyogását, a sejtek élettartama megnövekszik, több sejt képződik, és a ráncok kisimulnak.


 

A kezelés lépései:


 

  • A bőrt alaposan megtisztítjuk a szennyeződésektől, kollagénes arctisztítóval.
  • A hatóanyagok mélyebb felszívódásáért hydroabráziós kezelést alkalmazunk, ezzel előkészítettük a bőrt a következő lépésekre. A hydroabrázió a víz és ultrahang segítségével gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, szennyedőzéseket, így segítve a hatóanyagok tökéletes felszívódását.
  • Silklézeres (hideglézeres) technológiával, orvosi tisztaságú növényi őssejtes és ránctalanító ampullákat juttatunk a bőr legmélyebb rétegeibe.
  • 20 perces kényeztető arcmasszázzsal zárjuk a kezelést.

 

 

A kezelés időtartama kb. 1.5 óra


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 Bejelentkezés telefonon egyeztetett időpontban történik: 06 70 380-6011

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Juvenis Esztétika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Tűzkő u. 7.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére