Mai­Kupon

Harcra fel! Sóterápiával a bacik ellen! 5 alkalmas bérlet egy felnőtt és egy 14 év alatti gyermek részére 3.500 Ft-ért 53% kedvezménnyel a zuglói Fehér Arany Sókuckóba!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Napjainkban rengeteg ember él és dolgozik rendkívül szennyezett levegőjű környezetben. A városi szennyeződések, a porral járó munkavégzés, a passzív dohányzás, a stressz, a pszichikai megterhelések mind-mind károsíthatják egészségünket. Ezért nem csak akkor lehet szükségünk sóterápiás kezelésre, amikor már betegek vagyunk! Egy időben elkezdett megelőző kúrával sokat tehetünk saját és gyermekünk egészségéért is!

 Sajnos mindenki számára jól ismertek a kellemetlen felsőlégúti megbetegedések okozta tünet-együttesek, mint pl: az állandóan kaparó gyulladt torok, köhögés, orrfolyás, tüsszögés … és még sorolhatnánk.

Sokszor tehetetlenül nézzük gyermekünk küzdelmét és sajnos gyakran még a rettegett „orrszívó-porszívó” sem jelent megoldást. Ha a gyermek túl van már több sorozat orrcsepp-fülcsepp-váladékoldó-köptető, vagy valamilyen antibiotikum kúrán, és nem javult az állapota, akkor bizony nagy segítséget nyújthat a sóterápia.

A sóterápia a hagyományos gyógyszeres kezelés mellett egyedülálló alternatívát jelenthet a légúti betegségek esetében, hiszen természetes és minden mellékhatástól mentes

A Fehér Arany Sókuckó egy olyan természetes megoldást kínál, amivel egészségesebbé válhat a család minden tagja, kortól függetlenül.

A gyerekek "somokozás" közben élvezhetik a sóterápia jótékony hatását. Nem kell egy helyben üldögélni, lehet főzőcskézni a kiskonyhában, vagy éppen dömpereket, vödröket pakolni, sót szitálni, sóvárat építeni - így a gyerekek játszva gyógyulhatnak!

A sóterápia legfőbb célja a szervezet öngyógyító mechanizmusaink beindítása, gyorsítása, az immunrendszer erősítése, a légutak tisztítása, a lerakódott váladék oldása, valamint a megelőzés és rehabilitáció.

A hatásmechanizmus garantálja, hogy a Sókuckóban tartózkodók nem fertőzhetik meg egymást, hiszen a légtérbe jutó mikroorganizmusok a magas sókoncentrációban azonnal elpusztulnak!

Hogy kinek ajánljuk? Egy szóval, tömören és röviden: MINDENKINEK!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A sóterápiára minden esetben bejelentkezés szükséges a 70/504-5454-es telefonszámon.

A kupont személyesen, nyitvatartási időben lehet bérletre váltani október 19-ig!

A sókuckó 2012. november 2-án és 3-án zárva tart.

A kupon tartalma: 5x45 perces sóterápia a sóbarlangban, ahol 5000 kilogramm természetes kristálysó tisztítja a levegőt.

Az ajánlat egy felnőtt és egy 14 év alatti gyermek részére érvényes.

Maximum 2 kupont vásárolhatsz, egyet saját felhasználásra, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fehér Arany Sókuckó
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 112.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére