Mai­Kupon

Három alkalmas alakformáló bérlet, egészségi állapotfelméréssel a MeDoc Egészségközpontban, 13000 Ft-ért! Karcsúsodjon egészségesen! Ajándékozzon kedvesének FormaBontó bérletet Karácsonyra!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ön tudja mindig naprakészen, hogy mi a legdivatosabb diéta? Már sorban kipróbált mindenféle módszert, mégsem sikerül tartósan és esztétikusan leadnia a plusz kilókat? Most segítséget kaphat a egészséges karcsúsodásban!

A MeDoc Egészségközpont Formabontó 3 alkalmas ALAP bérlete nem csak abban segít, hogy átreformálja alakját, hanem abban is, hogy megtudja rendelkezik e bármely hízásra hajlamosító rizikófaktorral. A három alkalmas ALAP bérlet a következő szolgáltatásokat tartalmazza: 

Egészségi állapotfelmérés:

vizelet ph mérés (a szervezet savasodásának kivizsgálására), vércukorszint mérés, BMI index, súly - és test körfogat mérés, csípő - derék aránymérés. Egészségügyi szaktanácsadás.

valamint

3 alkalmas Kavitációs kezelést,
3 alkalmas nyirokmasszázs kezelést,

Kavitációs kezelés: Az ultrahangos kavitáció az orvos-esztétika egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív (vágás, szúrás nélküli) beavatkozás, melynek során nagy teljesítményű ultrahang hullámok mikrobuborékokat hoznak létre a kezelt terület zsírsejtjein belül, melyek a több fázisú behatás révén növekednek és csökkennek, végül szétpukkannak. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a kiválasztó szervekhez kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

Nyirokmasszázs kezelés: 

Nem a hagyományos értelemben vett masszázsok közé tartozik. Vérkeringést, nyirokkeringést javító, és aktiváló hatással van az immunrendszerre. Ez a sajátos masszázstechnika felfokozza a nyirokáramlást. A kezelés hatására felgyorsul a vérkeringés is, ezáltal javul a bőr alatti kötőszövetek oxigénellátása és anyagcseréje. A felgyorsult keringés következtében erősödik a szervezet zsírégetési folyamata. Megerősíti a laza kötőszöveteket, visszaállítja azok rugalmasságát, a bőr feszesebb lesz. A petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását az egész testen egyaránt segítheti.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.

A MeDoc Egészségközpont pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő).

Hívásakor a klinika asszisztense kiválasztja az Önnek leginkább megfelelő vizsgálati időpontot, illetve előzetes tájékoztatást ad esetlegesen felmerülő, a vizsgálatokat és szolgáltatásainkat érintő kérdésekben.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Egészségközpont
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpáti u. 7/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére