Mai­Kupon

Három az egyben! Arc+nyak+dekoltázs feszesítés arannyal és hyaluronsavval! A három testtáj egy áráért, 11900Ft helyett 3490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Arany a kozmetikában! Az arany mind belülről, mind kívülről tisztítja a bőrt. Legelőször ez a bőrfelületen történik meg, amikor a finom aranyszemcséket bemasszírozzuk, és ennek során újra meg újra szarurészecskék és szennyeződések válnak le. A bőr ez által frissebb és finomabb lesz. Az arany aktív hatást fejt ki a ráncokkal szemben, minden bőrtípusra alkalmazható és hatása azonnal látható. Arany az emberi szervezetben is található kis mennyiségben, segít azon savak ellenőrzésében, amelyek a sejteket látják el.

 
Arckezelés: Aranypakolással kezdődik.

A nem ionos, fém arany atomok, ill. kolloidális csomók számos sejt belsejében lezajló folyamatra van hatása. Például erősíti a bőr vérellátását, így az elhalt sejtek gyorsabban kijutnak a bőrfelületre, a bőr rövid időn belül feszesebb lesz. A nagy tisztaságú arany egyben tisztán is tartja a bőrt.

Nyak+dekoltázs feszesítés hyaluronsavval: A hyaluronsav a fiatalság elixírje, felelős bőrünk állapotáért, ezért folyamatosan pótolni kell, mert termelődése 20 éves kortól folyamatosan csökken.

Hyaluronsavas szérumot viszünk a nyak és dekoltázs bőrére.

A két pakolás felszívódása után egy csokis- kávés relaxáló masszázs következik mind a három testtájon. Az eredmény önmagáért beszél......

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sziklási Ibolya mesterkozmetikus
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére