Mai­Kupon

Három könyv! Két detektívregény a VII. századi Kínából plusz egy western Tarantino stílusában! 10300Ft helyett 6800Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Több mint fél évszázada, hogy Larry McMurtry a beat-nemzedék legendás képviselőjével, Ken Kesey-vel együtt átvette a Stanford Egyetem íróképző kurzusának oklevelét. McMurtry azóta is a kortárs amerikai irodalom nagyságai közé tartozik. Sikereit a könyveiből készült Oscar-díjas filmek és forgatókönyvírói Oscar díja mellett irodalmi kitüntetések sora jelzi. A sokoldalú, Pulitzer díjas texasi író a western műfaj egyik legjelentősebb megújítója.

Robert van Gulik (1910–1967) tizenkét éves kora óta a Távol-Keleten élt a szüleivel, ahol megtanult különböző keleti nyelveket. Az egyetem elvégzése után a holland diplomácia szolgálatába lépett, és Kínában, majd Japánban állomásozott. Kínai arisztokrata hölgyet vett feleségül, aki négy gyermeket szült neki. Pályafutása során állomásozott Újdelhiben, Kuala Lumpurban, Bejrútban és Washingtonban. 1965-től Tokióban volt holland nagykövet. A Tang dinasztia idején, a VI. századi Kínában játszódó detektív történetei tették híressé, amelyek főszereplője egy létező, legendás korabeli személy, Di bíró volt. 39 országban, 28 nyelven adták ki nagy sikerrel a Di bíró sorozat köteteit, tévé sorozat és film is készült belőlük.Larry McMurtry:

Gyilkosvölgy – Küldetés a semmibe

"Csak egy napja történt, hogy kis híján összekaptak Kirkerrel és Glantonnal. Azok ketten délről lovagoltak be a táborba, miután nyolc skalpot szereztek. A skalpok Kirker nyergéről himbálóztak, s noha a vér már megszáradt rajtuk, hangosan dongták őket körül a legyek. A legtöbb ranger messze elkerülte Kirkert. Sovány ember volt, három magányosan kandikáló foga különös kegyetlenséget kölcsönzött a mosolyának. Glanton nagyobb darab fickó volt és lustább is: mindenkinél többet aludt a csapatban, sőt a lován ülve is képes volt nagy horkolva elaludni."

"Shadrach egyiküktől se tartott, de Nagylábú Wallace se. Mikor Kirker lekászálódott a nyeregből, Shadrach és Nagylábú odaléptek, hogy megvizsgálják a trófeáit. Shadrach meg is tapogatta az egyik skalpot, és Nagylábúra nézett, aki egy pillanatra elhessegette a légyrajt, hogy párszor beleszimatoljon a skalpba.
– Komancs. Ki mondta, hogy megszagolhatod? – kérdezte Kirker.
– Ezek az aljas kutyák mexikóiakat gyilkolnak, őrnagy úr – mondta Nagylábú Wallace. – Biztos valami családnál vacsoráztak, aztán agyonlőtték és megskalpolták őket.
– Ez igen felebarátiatlan viselkedés, ha igaz – vélte Chevallie őrnagy. Szemügyre vette a skalpokat, de nem nyúlt hozzájuk.
– Ez ugyan nem indián haj – mondta Shadrach. – Az indián hajnak indiánhaj-szaga van, ennek nincs. Ez mexikói haj."

Robert van Gulik:

A faragott paraván rejtélye

"A találkozás és az elválás örök, bárhogy
változzék a világ,

Hol öröm és bánat úgy váltakozik, mint a
nap és az éj;

Tisztviselők jönnek-mennek, de örök a
Törvény és az Igazságosság

És fennmarad a Császári Út, a végtelen
tökély."

"Robert van Gulik „Az elhagyatott templom titka” című regényében Di bírót Peng-lai körzet járásfőnökének nevezik ki. Elődjét meggyilkolták, és a bírónak meg kell találnia a tettest. A helyzetet bonyolítja, hogy eltűnik a rangidős hivatalnok és egy gazdag helyi hajótulajdonos ifjú asszonya is. Ráadásul a környéken tigris garázdálkodik, a meggyilkolt elöljáró szelleme kísért, egy prostituált titkos üzenetet hoz a bírónak és egy ismeretlen szerzetes holttestét rossz sírba temették. Vajon van-e összefüggés a különböző rejtélyes események között, és képes lesz-e Di bíró kézre keríteni az agyafúrt, mindenre elszánt bűnözőket?"

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kötetek személyesen átvehetők:

1132 Budapest, Kresz Géza u. 42.
Nyitva tartás: hétfő–csütörtök 8–15.30, péntek 8–14

Postázva kérhetők, 800 Ft/ csomag áron.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sorozat Könyvek Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Kresz Géza u. 42.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére