Mai­Kupon

Hatásos fogyás Diéta nélkül! 3 x lipo dióda lézeres fogyasztó kezelés + 3 x presszoterápia: 6 alkalom:
94 500Ft helyett nyári akciós áron: 18 900-Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Azért válaszd, mert: 8+2 kezelőfejes gépünk egy kezelés alatt dupla területen, nagyobb teljesítménnyel , tudja kezelni testeden a zsírfelesleget mint a legtöbb hasonló gép, Gyors (2hetes) intenzív kúra,  Feszesíti a bőrt és eltávolítja a cellulitot is, A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre. Kezelési területek: has, csípő, külső comb, belső comb, fenék, felkar. Nem igényel fizikai beavatkozást, biztonságos és fájdalommentes. Lepd meg barátnődet is! Jelige: Nyaraláskor már karcsún.. 

 Hogyan működik?

A lipolézer hatását a presszoterápia nyirokrendszer stimuláló hatásával fokozzuk, ami a lézer által szétbombázott zsírsejtek mihamarabbi kiürülését segíti elő.

A lipolézeres kezelést alkalmanként nyomásterápiával egészítjük ki annak érdekében, hogy a kiszabadult zsírt a nyirokrendszer elvezesse, mielőtt az visszaépülhetne.

A mi gépünk 8 tappancsos (máshol csak 4) + nagy teljesítményű gépek.


A 3 alkalom alatt látványos zsírtömegvesztés érzékelhető.

A 3 alkalmat 1-1,5 héten belül le kell járni.


LLLT (Low Level Laser Teraphy – Alacsony Szintű Lézer Terápia)

A lézer energia áthatol a bőrön és megtámadja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A zsír így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből távozó zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik a testből.

A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítjük. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést 2 héten keresztül. Ajánlott kúra: 6-8 alkalom

A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori de nagyon eredményes kezelési periódus

Jó ha tudod!

A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre.
Kezelési területek: has, csípő, külső comb, belső comb, fenék, felkar

A lipolézer és a kavitáció egyaránt zsírt bont, de más technológiával működnek, így hatásuk sem azonos. A kavitáció a mélyebb, izomkörnyéki zsírszövetet célozza, míg a lipolézer a bőrhöz közelebbi puha zsírt. A lipolézer ezen felül a bőrt is feszesíti a 650nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagénserkentő hatásának köszönhetően.

A lipolézeres kezeléshez kiegészítőként nyomásterápiát, elektrostimulációs kezelést, vagy infraszaunát érdemes kombinálni annak érdekében, hogy a kiszabadult zsírt a nyirokrendszer mielőbb elvezesse, mielőtt az visszaépülhetne.

A kezelés ideje alatt kerülendő a túlzott szénhidrát bevitel és a napi 3-4 liter vízfogyasztás.

 

Ellenjavallatok:

 Keringési-rendellenesség
 Magas vérnyomás
 Súlyos cukorbetegség
 Fényérzékenység
 Pacemaker
 Rosszindulatú daganatos megbetegedés
 Terhesség
 SzoptatásAz ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: +36 30 4873040  

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bölöni István
Cég
Z-10 KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Zichy Jenő utca 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére