Mai­Kupon

Hatékony edzés EMS módszerrel! Speedfitness:
3 alkalmas bérlet + táplálkozási tanácsadás + életmód teszt: 9 900 Ft helyett 3 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyorsítsd fel a tökéletes alakhoz vezető utat! Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most az EMS edzés módszerrel már rövid idő alatt elérhető.Az edzésről: 
  • Egy alkalom speedfitness edzés 2 óra hagyományos edzéssel ér fel
  • Legmodernebb izom stimulációs technológián alapuló edzőgép.
  • Extrém rövid ideig tartó edzés, mely az egész testet egyszerre edzi.
  • Segít megszüntetni a narancsbőrt is.
  • Kíméli az ízületeket és az inakat.
  • Sportolóknak teljesítmény fokozáshoz kiváló.
 
+ táplálkozási tanácsadás
+ állapot felmérés
+ életmód teszt
 

 A kuponnal most 3 x 20 perces edzésen vehetünk részt, melyhez jár a speciális edző ruha is. És hogy mitől ennyire szuper? Az EMS módszer végérvényesen leszámol a közismert mondással, miszerint "a szépségért szenvedni kell!". A rehabilitációban és orvosi szektorban már régóta biztonsággal alkalmazott technológia továbbfejlesztett változata izzasztó és kimerítő edzések nélkül biztosítja a gyors eredményeket. Az izmok maguktól feszülnek meg és ernyednek el, anélkül, hogy nehéz súlyokat kellene emelgetni, vagy hosszú órákat kéne tölteni az fitness termekben. Mivel az elektro stimuláció a combot, feneket, hátat, mellet, karokat és a hasat egy időben dolgoztatja, így rengeteg időt spórolunk meg.

A szabadidő túl értékes ahhoz, hogy megerőltető, időpazarló és nem hatékony tréninggel töltsük. Az EMS módszer kiválóan ötvözi a gyors eredményeket és a sportos megjelenés utáni vágyat, mindenféle kompromisszum nélkül. Már heti 1x vagy 3 x 20 perc ráfordítással elérhetjük céljainkat, így néhány héten belül láthatjuk és érezhetjük az eredményeket: zsírszövet és testsúly-csökkenés, kíméletesen felépített izomzat, erő és állóképesség növekedés, formás és áramvonalas test, valamint általános jó közérzet javulása. Mire vársz még? Gyorsulj fel Te is!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos bejelentkezés szükséges:  30  5658257

H - SZ 8 -20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Beauty Zone Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére