Mai­Kupon

Kategóriák

Hatékony öregedést gátló arc-toka-nyak kezelés Pollogen Regen tripoláris rádiófrekvenciával, Pycnogenolos masszázzsal csak 2.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tudtad, hogy a tripoláris rádiófrekvencia a műtét nélküli ráncfelvarrás szinonimája? Vagyis a leghatékonyabb eljárásssal, kockázatos műtéti beavatkozás nélkül, fájdalommentesen szabadulhatsz meg a ráncoktól! Pollogen Regen tripoláris rádiófrekvenciás berendezéssel végzik a kezelést. Tehát nem csak a gép, de a felhasznált anyagok is kiváló minőségűek. A bőr megfiatalodik, feszesebb lesz, halványodnak, illetve eltűnnek a bőr elszíneződések, a májfoltok!Lestrapálva érzed magad? A tükörbe nézve ráncos tekintet néz vissza rád? Ha igen, akkor ez az ajánlat Neked szól. Kiváló szakemberek, kiváló gépekkel várnak Téged most remek áron!

Aktiválja a kollagénműködést, fokozódik a természetes hyaluronsav termelés és ezáltal fiatalodik, feszesedik a bőr. A ráncokat csökkenti, illetve eltünteti. Feszesebb hidratáltabb lesz a bőr. A végén van egy pycnogenolos arcmasszázs.

Pycnogenol, mely a Dél-Franciaországban honos Pinus maritine fenyő kérgéből készül. E fenyőfajta a tengerparti szakaszon terjedt el, ökológiailag tiszta fenyves erdőket hozva létre.

Sokoldalúságát elsősorban a rendkívül erős antioxidáns hatásának köszönheti. Tartalmaz még bioflavonoidokat, (catechin, toxifolin,…), különböző gyümölcssavakat és ásványi anyagokat. Gyógyhatását már a XIV-ik században ismerték. A belőle készült teának fiatalító képességet tulajdonítottak és sikerrel gyógyítottak vele sok ismert betegséget, mint például a skorbutot. Ma a világhírű Hankintatukku Oy cég, kifinomult fin technológiával készít e fenyő kérgéből egyedülállóan kimagasló tulajdonságokkal rendelkező gyógyhatású terméket - a Pycnogenolt. Egyediségének záloga az, hogy a termék 98%-an természetes eredetű.

Kitűnő felszívódásának és mindenféle vegyi anyagoktól való mentességének köszönhetően, nem terheli a szervezetünket,  nem okoz allergiát. A termék jól tolerálható, nincsenek nemkívánatos mellékhatásai. Számos tanulmány bizonyítja, hogy a Pycnogenol egyike a legerősebb természetes antioxidásoknak. A Kaliforniai Egyetemen végzett kutatások kimutatták, hogy a készítmény antioxidativ hatása 20-szor erősebb mint a C-vitaminé és 50-szer erősebb mint az E-vitaminné.

Továbbá, a Pycnogenol képes visszaállítani a C-vitamin bioaktív formáját és megakadályozza az E-vitamin oxidálását, ráadásul serkenti a sejtekben a biooxidáns hatású enzimek termelését, ezzel megerősítve a sejt saját védekezését a szabadgyökök ellen. 

Milyen esetben nem ajánlatos a kezelés?

- ha babát vársz

- ha daganatos betegségben szenvedsz

- ha pacemakerrel rendelkezel

- ha szívritmuszavarod van

- ha rosaceás /tágult hajszáleres/  a bőröd

- ha lázas vagy fertőző betegségben szenvedsz

- ha gyulladt, aknés a bőröd

Próbáld ki bátran a BEAUTY Szalon ajánlatát!  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 6-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés szükséges: (06) 20/945-1560 vagy (06) 30/491-2859

Nyitva tartás: Hétfő-Kedd-Csütörtök: 9-19, Szerda-Péntek:  10-19
Szombat: 9-14

Cím: IX. kerület, Páva u. 22. I. em. 2. 21-es kapukód

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
BEAUTY Szalon
Cég
Long View Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva u. 22.
I. em. 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére