Mai­Kupon

Hazánk legnagyobb bútorszövet választéka! A készleten lévő nem akciós bútorszövetek 2012. július 31-ig 40% kedvezménnyel kaphatók.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Termék kínálatunkban megtalálható az összes napjainkban használatos jacquard, plüss,  zseníliás, textilbőr és bőr bútor bevonó anyag, tömegközlekedési eszközök  üléshuzatai. Fényáteresztő és sötétítő függönyök széles választékával állunk  kis és nagykereskedelmi vásárlóink rendelkezésére.

Bútorkárpit  termékeink mintagazdagságát jelzi, hogy köztük éppúgy megtalálhatók a barokk és  bidermeier dessinek mint ahogy pl. a ma divatos retro mintázatok is. A járműiparnak  kínált termékek elsősorban plüss anyagok túlnyomó részben nehezen éghető vagy  speciális égéskésleltető kezelésű termékek; de kínálunk a tűzvédelmi  előírásoknak megfelelő függönyöket is.Cégünk több, mint 80 éves múltra tekint vissza. Társaságunk bútorszövetek, dekor anyagok és függönyök gyártásával és forgalmazásával, kárpitos kellékek kereskedelmével foglalkozik.   

 Kereskedelmünk a Budapest XIII. kerület Röppenttyű utca 61. szám alatti üzletünkben ASTE márkanév alatt folyik. Saját gyártmányaink mellett a világ minden tájáról származó termékekkel, - melyekből honlapunkon(http://www.aste.hu) ízelítőt adunk – várjuk vásárlóinkat.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. július 9-ig,, beváltható 2012. augusztus 15-ig!

Elérhetőségek:

Cím : 1139 Budapest, Röppentyű u. 61.  Telefon : +361 237-0092

A kedvezmény csak a fogyasztói árra érvényes,a nagykereskedelmire nem!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Meritum Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1139 Budapest, RÖPPENTYŰ U. 61.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére