Mai­Kupon

Kategóriák

Hialuronsavas ráncfeltöltés hidroabrázióval, relaxáló arc-nyak-dekoltázs-váll masszázzsal, mágneses hátmasszázzsal 8.500 Ft helyett 2.990 Ft-ért Zugló városközpontjához közeli részén!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az évek múlásával bőrünk elveszíti rugalmasságát, hidratáltságát, megjelennek az első felületes ráncok, amik előbb-utóbb állandósulnak. Egyik leghatékonyabb eljárás ennek megelőzésére, és a finom ráncok eltüntetésére, a hialuronsav alkalmazása a kozmetikai kezelések során.A hialuronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható és ott a szintézise vagy bejuttatása után pár nap alatt lebontódik. Az emberi testben többek között vízmegkötő, illetve az ízületekben és izmokban síkosító szerepet tölt be. A hialuronsav saját súlyánál mintegy 6000-szer több vizet képes megkötni.

Ideális tehát mindenekelőtt az öregedés látható jelei, a ráncok ellen bevetni. Anyagának konzisztenciája és szövetbarát jellege ad lehetőséget arra, hogy kozmetikai kezelésekhez magas hatásfokkal használják. Biztosítja a bőr természetes nedvességtartalmát, javítja rugalmasságát, feszességét. A bőrbe történő bejuttatása fokozza a bőr vízmegkötő képességét.

Így a hatóanyag a bőr legmélyebb rétegeibe jut el, ezáltal a legtöbb bőrproblémát kiválóan tudjuk kezelni kezelési módszerrel.

Az elért hatás tartós, a kezelés után a kezdődő finom ráncok kisebbek, a bőr telt és hidratált, üde színűvé válik.

A hidroabrázió az elhalt hámsejtek eltávolításának egy módja, mely során a bőrre felvitt vizet elporlasztjuk.Gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egy készülékkel. Célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr önmegújító folyamatainak az aktivizálása. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozva élénkíti a keringést.

Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni, legyen az akár érzékeny,papírvékonyságú, vagy megvastagodott bőr. A kezelés után megindul a bőr sejtregenerálódása, hatóanyag felvétele nő, láthatóan kisimul, üdévé válik.


A hidroabráziós kezelés két főbb folyamatra osztható:

1. Peeling, hámlasztás vízsugárral: a peelingezés (hámlasztás) során a vibráció hatására a vízcseppek szétporladnak s ezek a mikro robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és a különböző felületi szennyeződéseket.

2. Alacsony frekvenciás ultrahang: Miután megszabadítottuk a bőrt az elhalt hámsejtektől, az alacsony frekvenciás ultrahang segítségével oda tudjuk juttatni a hatóanyagokat, ahova szükséges. A kötőszövetekre biostimuláló hatást gyakorolhatunk, mely által a bőr kisimul, kipihent hatást kölcsönöz a vendég bőrének.

 

Alkalmazási területek:

-szárasz, fakó, érett bőr

-dohányzás által károsított bőr

-napkárosított bőr

-szem körüli ráncok

-ajak körüli ráncok

-vízhiányos vőr

-szem körüli duzzanatok

 

A kezelés menete:

A bőr alapos letisztítása, majd hidroabráziós bőrhámlasztás.

Orvosi tisztatságú hialuronsav bejuttatása a bőr legmélyebb rétegébe.

Hialuronsavas hidratáló pakolás felhelyezése.

Relaxáló arc-nyak-dekoltázs-váll-csuklyás iom masszírozás 20 percben.

Mágneses hátmasszázs. (A masszázshoz nem szükséges levenni a ruhát)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Telefonos bejelentkezés szükséges!

T/20-4195274

 

NYITVATARTÁS:  BEJELENTKEZÉSRE

 HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖKIG: 8-21

 PÉNTEK: 8-16

CÍM:1146 FRANCIA ÚT 50/A VÁROSLIGET MELLETT


Az egyeztetett időpont lemondását, ha 12 órával előbb nem jelzi vagy nem jelenik meg a kezelésen akkor a kupont nem tudjuk elfogadni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zugló Szépségszalon
Cég
Viktória Fitt Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1146 Budapest, Francia út 50/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére