Mai­Kupon

Kategóriák

Hidroabrázió maszkkal 7.990,- Ft helyett 2.490,- Ft-ért a hamvas,tiszta arcbőrért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mindent a hidroabrázióról:

A bőr fiatalságát számos módon meg lehet őrizni. A különböző hidratáló, vagy éppen ránctalanító krémek mindannyiunk számára ismerősek. Ezek igazából csak akkor lehetnek hatásosak, ha a bennük lévő hatóanyag eljut a bőrnek azon rétegébe, ahol a legoptimálisabban képes hatni. Ehhez viszont át kell jutniuk az epidermisz felső rétegén, vagyis az elhalt hámsejtek egész területén. Mint tudjuk, hogy ezen elhalt rétegektől nem árt rendszeresen megszabadulni, hiszen így a bőr is sokkal fiatalosabb lehet. A bőrradíron kívül azonban ma már van egy sokkal hatékonyabb módszer is, a hidroabrázió.Kollagén maszk:

A bőrnek egész napra friss érzetet, a make up számára ideális alapot biztosító ránctalanító, rugalmasító krém. Kollagén és elasztin mellett a bőr hidratációját maximálisan biztosító faktorokat tartalmaz. Könnyen, zsírfény nélkül felszívódik.

 

E-vitamin:

Olajmentes könnyű hidratáló maszk zsíros bőrre. E-vitamint tartalmaz, ami védi a bőrt a szabad gyököktől és a szennyeződésektől, megelőzi és simítja a ráncokat. A készítmény emellett kiválóan szabályozza a faggyúműködést. Könnyen felszívódik, hidratál, 17 faktoros fényvédelemmel van ellátva.

 

 

Hidroabrázió:
 
 A bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képzésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Ennek érdekében nyúltunk eddig is bőrradírhoz és hidratáló krémhez. Ám megjelent egy forradalmian új kozmetikai eljárás: a hidroabrázió.
 Ez a vizes bőrradír lényegében elasztikus hullámokkal kíméletesen csiszolja az arcbőr mélyebb rétegeit. Közben a víz természetes erejével hidratál, és pótolja az elveszített ásványi anyagokat is. Aktiválja és stimulálja a bőr alapfunkcióit, javítja az élettani folyamatokat. Eltávolítja az elszarusodott bőrrétegeket, elhalt sejteket, sminklerakódásokat, mélyen ülő mitesszereket, hegeket, pigment foltokat és rendellenes felszíni egyenetlenségeket. Csak az elszarusodott rétegeket porlasztja le vízsugárral , ezért sem allergiát, sem érzékenységet nem okoz. A kezelés közben teljes csíramentességet, sterilitást biztosít 
 A teljesen tiszta bőrfelületen át a bőr oxigén felvétele maximalizálódik, a bőr és mélyebben fekvő szövetek az optimalizált keringés útján több friss oxigénhez és tápanyaghoz jutnak. A pigmentfoltok jelentősen halványodnak. A bőr már az első kezelés után hamvassá, finommá, tisztává és világossá válik.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Tel: 06 1/266-0023 vagy 06-70/933-0015

                                                       

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

Otp szépkártya elfogadóhely!

 

Nyitvatartás:

 

Hétköznap: 08:00-20:00

Szombat: 10:00-18:00

Vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Párizsi utca 6/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére