Mai­Kupon

Hidroabráziós arc-nyak-dekoltázs hámlasztás minden bőrtípusnak-minden évszakban 6500Ft helyett 2000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Zavarják a ráncok, a pigmentfoltok, vagy csak sápadt,fakó a bőre? Bőrfiatalítás és ránctalanítás egy forradalmian új kozmetikai eljárással!


Egyórás komplett kezelés:
  • letisztítás
  • hidroabráziós kezelés
  • hyaluronsavas feltöltés
  • 20 perces kényeztető arc-nyak-dekoltázsmasszázs

Bőrfiatalítás és ránctalanítás egy forradalmian új kozmetikai eljárással!

  • természetes hidratálás
  • szépségkezelés
  • ásványi anyagok pótlása
  • arc- és dekoltázs masszázs
 
A szennyezőanyagok (por, kipufogógáz, smink, nikotin), de még a szappan pici szemcséi is megbújnak bőrünk pórusaiban… hogy az apró ráncokat ne is említsük. Emellett arcunk a hámlással még „emlékszik” a nyári leégésre, de már a fűtés miatt száraz pikkelyeket produkál.
 
A bőrfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képzésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Ennek érdekében nyúltunk eddig is bőrradírhoz és hidratáló krémhez. Ám megjelent egy forradalmian új kozmetikai eljárás: a hidroabrázió.
 
Ez a vizes bőrradír lényegében elasztikus hullámokkal kíméletesen csiszolja az arcbőr mélyebb rétegeit. Közben a víz természetes erejével hidratál, és pótolja az elveszített ásványi anyagokat is. Aktiválja és stimulálja a bőr alapfunkcióit, javítja az élettani folyamatokat. Eltávolítja az elszarusodott bőrrétegeket, elhalt sejteket, sminklerakódásokat, mélyen ülő mitesszereket, hegeket, pigment foltokat és rendellenes felszíni egyenetlenségeket. Csak az elszarusodott rétegeket porlasztja le vízsugárral , ezért sem allergiát, sem érzékenységet nem okoz. A kezelés közben teljes csíramentességet, sterilitást biztosít
 
Tiszta, rugalmas, megfiatalodott arc néz vissza a tükörből a komplex hidroabráziós kezelés után. 
Masszázzsal kombinálva még hatásosabb a sejtregeneráció; szinte látni, ahogy a megtisztult arcbőr fellélegzik.
 
A teljesen tiszta bőrfelületen át a bőr oxigén felvétele maximalizálódik, a bőr és mélyebben fekvő szövetek az optimalizált keringés útján több friss oxigénhez és tápanyaghoz jutnak. A pigmentfoltok jelentősen halványodnak. A bőr már az első kezelés után hamvassá, finommá, tisztává és világossá válik.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/9900222-es telefonszámon.

Egy ember 1 db kupont vásárolhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ezoterika Szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 40/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére