Mai­Kupon

Kategóriák

HIFU kezelés teljes arc területen most kedvező áron 80 000 Ft helyett 26 990 Ft-ért a Brillantisz Súdióban, Budapesten!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kezelés egy órás program. A bőr megtisztítása után jelölik a kezelendő területeket, majd ultrahangzselét visznek fel, végül a megfelelő mélységben stimulálják a bőrt. A gép által létrehozott apró hegeken keresztül serkentik a bőr kollagéntermelését, és a bőrödet azonnal feszesebbnek, teltebbnek érzed majd.
A fiatalodás még 2-3 hónapig folytatódik, a kollagénes folyamatos termelődése mellett ekkorra alakul ki a végleges eredmény.HIFU – Magas intenzitású fókuszált ultrahang

A HIFU egy szabadalmaztatott eljárás, mely egyedülállóan képes feszesíteni és fiatalítani a bőrt. A mikro-fókuszált ultrahangot a bőr mélyebb rétegeibe (SMAS) juttatja, azonban nem hagy nyomot a bőrfelszínen.

Működési elv
Kényelmes, a páciensek egyedi igényeihez alakítható eljárás. Ez a szabadalmaztatott képalkotó technológiának is köszönhető mellyel pontosan meghatározható a bőr azon rétege ahová az energia kerül. Egyértelmű képet nyújt a csonthártya közelségéről, melynek segítségével valós időben pontosan meghatározza a behatolás mértékét.
A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat.
A tartós és hosszú távú eredmény érdekében, három, különböző méretű és mélységekben ható jelátalakító fejjel rendelkezik a készülék. Ennek segítségével maximálisan kielégíthetőek az egyedi igények.


Stimulálja a legmélyebben húzódó kötőszöveti réteget, az SMAS-t. (Superficialis musculo-aponeuroticus systema), anélkül, hogy arcplasztikai eljárásra kerüljön sor. Egyes plasztikai beavatkozás alatt a bőr megfeszítésén kívül ennek a rétegnek a felpreparálása is megtörténik. Meggyőző eredmény érhető el ennek a non-invaziv eljárásnak köszönhetően. Nincsen felépülési idő, utólagos beavatkozások és arcápolás a kezelések után.
A lokális meghatározásnak köszönhetően a koagulációs hőmérséklet stimulálja a kollagén-termelést, mely hatására feszesednek a kötőszövetek a bőr legmélyebb rétegeiben. Így feszesíti illetve megemeli a megnyúlt és megereszkedett bőrt, kisimítja és eltünteti a ráncokat, szarkalábakat.
Ezen felül beindítja az elasztin valamint a fibroblaszt termelődését is még jobban elősegíti a bőr fiatalítását.


Ez az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék, a tökéletes eredmény elérésének érdekében 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan a bőr több rétegét kezeli egy időben, anélkül, hogy a csonthártyát érintené.
Áthidaló megoldást jelent azoknak, akik még nem állnak készen egy plasztikai beavatkozás elvégzésére. Fiatalító megoldás azok számára is akik egészségügyi problémáik miatt nem feküdhetnek műtőasztalra.

Egyetlen kezeléssel, látványos fiatalodás vehető észre az arcon, nyakon, mellkason, hason, karon valamint a térdeken is.
A test több pontján is alkalmazható mely megoldást jelent azok számára is, akik eddig valamilyen oknál fogva nem feküdhettek orvosi szike alá.
Ennek a különleges technológiának az alkalmazásával ezentúl fájdalom mentesen és lábadozási idő nélkül fiatalodhat hosszútávon mindössze egy rövid kezelés segítségével.
Ez a berendezés úttörő szerepet játszik az ultrahangos kezelések között. Ez a rendszer az egyetlen és első olyan berendezés mely energia alapú, non-invaziv és orvosi tanúsítvánnyal is rendelkezik.
Egy HIFU kezelés ideje, függ a kezelendő bőrfelület méretétől illetve attól, hogy a páciens bőrfelülete milyen állapotban van.  A várt eredmény már egyetlen egy kezelés után is szemmel látható.

Kezelés menete:
Első lépésben az arc megtisztítására kerül sor. Ezt követően bejelölésre kerül a kezelendő testfelület. Az ultrahang gél felvitele után, a bőrt több mélységben kezdjük kezelni.
Először a legmélyebb réteget az SMAS-t stimuláljuk, mely 4,5 mm-es mélységben történik. Innen haladunk az egyre külsőbb rétegek felé. Másodszor 3 mm-en majd utoljára 1,5 mm-en, mellyel a finom, felületi ráncokat kezeljük.
Ezeket a különbözően mély kezeléseket más-más kezelőfejekkel hajtjuk végre.
Halvány bőrpír jelentkezhet a kezelések után, mely nagyjából egy órán belül el is tűnik.
Enyhe bőrérzékenység is tapasztalható, a kollagén újratermelődés következtében.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: HIFU kezelés teljes arc területen most kedvező áron 80 000 Ft helyett 26 990 Ft-ért a Brillantisz Súdióban

- max. 1 órás kezelés (hosszúságát a kezelt terület nagysága és a bőr állapota szabja meg)

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!

Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a brillantiszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Nyitva tartási időn kívül a kezelést lemondani emailben van lehetőség. Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Brillantisz Stúdió
Címünk: 1052 Budapest Városház u. 8.
Telefonszámunk: 06-20/435-55-74
Email címünk: brillantiszstudio@gmail.com
Weboldal: brillantisz-studio.com

Nyitva tartásunk: 
Hétfőtől - csütörtökig: 8-20, Péntek: 14-20, Szo-Vas: Zárva.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Brillantisz Stúdió
Cég
BRILLANTISZ-STUDIÓ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1052 Budapest, Városház u. 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére