Mai­Kupon

Hihetetlen áron fogtömés (egy felszín) a Blaha Lujza térnél 8000Ft helyett 3990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A fogszuvasodás egy idült folyamat, amely a fogak keményszöveteinek a roncsolódásával jár és a felszínről a fogbél felé halad. Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót előidézve, amely gyakran fájdalommal, gyulladással és a fog az elvesztésével is járhat, ezért szuvas fog esetén ajánlott tömést alkalmazni.Hogyan készül a fogtömés?

A fájdalommentes érzéstelenítő beadása után az adott fog és környezete tökéletesen elérzéstelenedik. Ennek következtében a kezelés teljesen fájdalommenetesen kivitelezhető. A szuvas részek eltávolítása után a fogfelszínt 7. generációs bondanyaggal készítjük elő. A bondozás a tömés tökéletes rögzülése miatt elengedhetetlen. A megfelelő színű tömőanyag rétegenként kerül az üregbe, majd végül az eredeti fog formájának megfelelő csücskök és barázdák is kialakításra kerülnek. Az egyes rétegeket speciális polimerizációs lámpával kell megvilágítani a megfelelő kötés érdekében. A kész tömés végül polírozni kell, hogy az eredeti foghoz hasonlóan sima felszínt kapjunk.

A legmodernebb kompozíciós tömőanyag

Műgyanta alapmassza (kompozit) megerősítve nanométeres üveg, illetve porcelánszemcsékkel. Az anyagban adott hullámhosszúságú (kék) fény hatására polimerizáció indul el, a puha tömőanyag ekkor köt meg megfelelő keménységűvé. Ez a keménység nagyjából a zománc keménységének felel meg.

A kereskedők rengeteg különböző gyártmányú esztétikus tömőanyagot hoznak forgalomba. A Budapestdental rendelőben a legújabb, 7. generációs esztétikus tömőanyagot alkalmazzuk, mely mind esztétikájában, mind funkcióját tekintve kiváló töméseket eredményez.
Mitől lesz a tömés tökéletesen esztétikus?

A legújabb tömőanyagok egy-egy fogszín kialakításához több árnyalat egyidejű felhasználását teszik lehetővé. Az orvos a különböző árnyalatokat rétegenként viszi fel a fog felszínére.

Legbelülre a dentin színéhez és opacitásához hasonló mag anyagot, kifele haladva pedig egyre fény áteresztőbb rétegeket. A legfelső réteg, mely a zománc színét utánozza, szinte teljesen áttetsző, épp úgy mint a valódi zománc anyaga. Így érhető el az eredeti fog színéhez harmónikusan illeszkedő tömés, vagy fogfelépítés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat egy felszínre vonatkozik, több felszín esetén a honlapon megtalálható különbözettel lehet számolni, ami két felszín esetén +2000 Ft, három felszín esetén +4000 Ft. Ennél több felszín esetén (pl. fog felépítés töméssel)  +8000 Ft. Amennyiben a szuvasodás annyira előrehaladott, hogy eléri a fogbelet, ahol az ideg is van, szükséges lehet a fog gyökérkezelése, amit a honlapon található árakon tudunk vállalni

Amennyiben megvásárolja a kupont, akciós áron juthat hozzá több szolgáltatásunkhoz is. Ilyenek: kivehető pótlás (70000Ft helyett 30000Ft/ fogsor) és sebészeti beavatkozások 50% kedvezménnyel (Fogeltávolítás, Incisio, Circumcisio, Sinus zárás, kauterezés)*.

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Egy ember több kupont vásárolhat.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

* Inciso : bemetszés, ez általában a tályogok megnyitását és kitisztítását jelenti.

Circumcisio: Körbemetszés: Erre általában bölcsességfogaknál van szükség, amikor a rá hajló íny begyullad és visszatérő panaszokat okoz. Ennek a lemetszését helyi érzéstelenítésben jelenti a circumcisio.

Kauterezés: elektromos kés használata hagyományos szike helyett. A legtöbb sebészeti beavatkozásnál használható, kevesebb vérzéssel és legtöbbször könnyebb gyógyulással lehet számolni.

Sinus zárás: Arcüreg zárása: Feltétlenül szükséges olyan foghúzás esetén ahol megnyílik az arcüreg, mert csak így kerülhető el az arcüreg és közvetve a koponyaüreg fertőződése. (specális esetekben szükséges beavatkozás).

A rezekcióról (gyökércsúcsamputációról) valamint az esetleges cysta műtétről, nyitott kürettről (műtéti kezelése az előrehaladott fogágybetegségnek) itt kaphat tájékoztatást a páciens..

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére