Mai­Kupon

Hihetetlen, de igaz! Professzionális "ARDELL" tincses szempilla dúsítás és hosszabbítás 7.000Ft helyett 2.950Ft.
Aki a természetesség híve most bátran kipróbálhatja!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tincses pillák, 3 különböző méretben a természetes hatás eléréséhez. Tökéletesen alkalmas a pillák dúsítására.A tincses 100%-ban emberi hajból készült műszempillák csavarodás mentesek, vízhatlanok, könnyű őket használni, és kényelmes viselni.

A modern technológiának és néhány okos trükknek köszönhetően ma már sokféleképpen hosszabbíthatod, dúsíthatod, és bodoríthatod tökéletesre a szempilládat. Sminkelés terén talán semmi sem izgatja jobban a nőket annál, mint hogy, szempilláik, hogyan lehetnének hosszabbak, dúsabbak és göndörebbek.

A modern technológiának és néhány okos trükknek köszönhetően ma már sokféleképpen hosszabbíthatod, dúsíthatod a szempilládat.

Sminkelés terén talán semmi sem izgatja jobban a nőket annál, mint hogy, szempilláik, hogyan lehetnének hosszabbak, dúsabbak?


Persze ez nagyon is érthető, hiszen a nagy szemek a fiatalság jelei. De az is lehet, hogy még ennél is egyszerűbb az ok: a festett szempillák fantasztikusan néznek ki, csábító hatással bírnak! A göndörített és festett pillák ugyanis nyitottabbá és élőbbé teszik a tekintetet, ez pedig rögtön magára vonja mindenki figyelmét.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Losó Nikolett: 70/2200-403


Cím: Bp. 1193 Deák Ferenc u.- Móricz Zsigmond u. sarok


Saját részre 1 ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szépségsarok
Cég
Losó Nikolett e.v.
Telefon
Szolgáltatás helye
1193 Budapest, Móricz Zsigmond u.- Deák F.u sarok
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére