Mai­Kupon

Kategóriák

Hihetetlen, de mégis igaz! Bomba áron digitális panorámaröntgen felvétel és kezelési terv készítése a Sanitas Fogászati Klinikán, most 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerd meg. hogy milyen állapotban vannak a fogaid és menj el egy igényes klinikára az Andrássy úton, az Oktogon közelében található Sanitas Fogászati Klinikára! Az itt készült digitális panoráma röntgen képes az egész fogsor állapotát megmutatni és segítségével olyan rejtett problémák is felszínre kerülhetnek, melyek később komolyabb betegségek okozói is lehetnek!Mit tartalmazz az egy alkalmas fogászati szűrés kupon?

  • Digitális panorámaröntgen felvétel hazavihető felvétellel a páciens által hozott adathordozón: pendrive, CD vagy e-mail.)
  • Kezelési terv készítése. 

 

Miért hasznos a panoráma röntgen: Nagy segítséget nyújt a kezelőorvosnak a pontos diagnózis felállításában. Áttekinthető képet ad az alsó, felső fogsorról, állcsontról és környékéről. Nélkülözhetetlen a góckutatásban az implantációs és arcüreg műtéteknél, a régi fogpótlások állapotfelmérésében. Digitális, ezért a sugárterhelése minimális, alig mérhető. Gyors, azonnali képalkotást biztosít.

 

Előnyei: A hagyományos kis fogászati röntgen képek csupán egy-két fog állapotáról készítenek használható felvételt. Éppen ezért semmiképpen sem válthatják ki a panoráma röntgent, amely az egész fogsor állapotát képesek megmutatni. Ez pedig nem csak a komplexitás miatt fontos, de szinte nélkülözhetetlen, ha szájsebészesti beavatkozásról, fogszabályozásról, fogimplantációról vagy akár góckutatásról van szó. Ugyanakkor az egyszerűbb kezeléseknél is nagy előnye van a panoráma röntgennel készült képnek, hiszen így könnyebben feltárható sok probléma forrása. Gyorsabban és könnyebben felállítható a diagnózis is. Ezzel a képalkotó eljárással láthatóvá válnak még a korábbi fogászati beavatkozások esetleges hibái, sőt akár a szabad szemmel nem látható rejtett fogszuvasodás is. A fogínyvérzés okára is fény derülhet egy-egy panoráma kép alapján, sőt a fogínysorvadás, csontsorvadás, a ciszták és a gyulladásos gócok feltérképezésekor is nélkülözhetetlen ezt a módszer, amely egyértelműen és tisztán láthatóvá teszi az állapotot. Hasonlóan nagy támpontot jelent az így készített felvétel a fogszabályozás megtervezésénél, hiszen láthatóvá válik általa a bölcsességfogak elhelyezkedése, és akár a ki nem nőtt fogak is. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 7-ig,, beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433 vagy az info@sanitasfogaszat.hu e-mail címen. 

 

A Sanitas Fogászati Klinika nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.

 

A fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Andrássy út 46 I./1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére