Mai­Kupon

Kategóriák

Hódítsd meg a világot színes 3D műszempillákkal! Csempész mindennapjaidba egy kis vagányságot! 3D műszempilla készítés színes szálakkal és ajándék swarovski kővel, most 79% kedvezménnyel, csak 2.990 Ft-ért az Oktogonnál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Válj ki a tömegből és legyen egyéni stílusod a 3D műszempilla viselésedben is! Válaszd ki a stílusodat és valósítsd meg önmagad a hozzád illő színekkel! A 3D minőségi szempilla-hosszabbítással csábítóbb és igézőbb tekinteted lesz. A 3D szempilláidat hosszú heteken keresztül viselheted és ellenállnak még a mechanikus ártalmaknak is! 


Most a belvárosban korszerű eljárással és minőségi termékekkel szépülhetsz! Az eljárás során a szemed szépségét kihangsúlyozzák, miközben az esetleges apróbb szemhibákat korrigálják. Fontos, hogy nem roncsolja a saját szempillákat.
Szeretnél idéző pillantást egy szempillantás alatt? Akkor ezt neked találták ki! Hihetetlenül könnyű mintha az eredeti lenne! Extra dús extra tartós! Eljárása: a 3D-s pillát egyesével rögzítjük a saját pillaszálhoz! Különböző pilla vastagság és nagyság közül lehet választani.  A határokat te szabod meg!

 

24 órán át ébredéstől fogva elragadóan szép és vonzó tekintet akár 2 hónapon keresztül! A szempillák tartósak a saját szempilla élettartalmától függően maradnak fent! A szempillák súlytalanok és vízállóak ,így zuhanyozhatsz,  sportolhatsz vagy úszhatsz velük! 4 hetente igényel töltést, így elragadóan elbűvölő tekintetett varázsol számodra! Nem szükséges a kozmetikai szempillafestés és kontaktlencsével is kiválóan lehet viselni. A 3D műszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem lehet összetéveszteni a hagyományos, idáig ismert műszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nő álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is szépek. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. október 21-ig,, beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval! Bejelentkezés az alábbi telefonszámon:+36-20-320-3577, keresd Nórát!

 

A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: Budapest. 1067. Teréz körút 25 I.emelet 11. Kapucsengő: 22 Akvamarin Természetgyógyász Központ

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Kozmetika - Oktogon
Cég
Kozmetika- Oktogon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25. 1/11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére