Mai­Kupon

Hódítson tekintetével! Tincses műszempillák a Bbeauty-Spa-tól most hihetetlen kedvezménnyel 2500Ft helyett csak 1250Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Amikor egy nő egy zsúfolt terembe lép, az, hogy a szemével, tekintetével mit csinál az első pillanatokban meghatározza, hogy mennyire lesz vonzó a jelen levő férfiak számára. Próbálja ki Ön is a tartós tincses műszempillát és élvezze az elismerő tekinteteket!

Miért fizetne többet a tartós és gyönyörű műszempilláért?
A hagyományos - tincses - műszempillák kora még nem "áldozott le!"

A tincses műszempilla hordható a mindennapokban, de alkalomra is kiváló!


 A gyönyörű tekintet eléréséhez nem kell minden reggelt a tükör előtt sminkelve kezdeni. Mára már a nők körében szélesen elterjedt dolog a műszempilla viselése. Kényelmes, megjelenése természetes. Felhelyezés után nem igényel nagyobb odafigyelést. Nem károsítja a saját szempillát, és igen tartós. Viselőjét semmiben nem akadályozza, nyugodtan lehet vele úszni, zuhanyozni, vagy akár sírni.

A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából alakulnak ki. Ezeket a tincseket speciális ragasztóval rögzítjük a saját szempillák tövéhez. A felhelyezéséhez használt ragasztó bőrbarát. Több,különböző méretben létezik  ( XS, S, M, L, XL) Tartóssága általában 1 hét. Ragasztótól függően vízzel,vagy oldószerrel távolítható el.

Felrakási ideje:15-20 perc.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az akció igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges a 0670/2467877-es számon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bátkay Beáta
Cég
R.D.B.X Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József u. 10/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére