Mai­Kupon

Hogyan lehet neked is lapos hasad a fürdőruha szezonra hasizomgyakorlatok nélkül? RAPID FOGYÁS Jessika Lim módszerrel, ha az úszógumit nem a derekad körül akarod látni! 1 alkalmas, 2x30 perces kezelés, amely az öt elem tanára épül most 50%-os kedvezménnye

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lapos has hasizomgyakorlatok nélkül?! Szabadulj meg a derekadra lerakódott zsírszövetektől! Ha Te sem tudod behúzni a hasad amennyire szeretnéd, akkor ez a módszer Neked is szól! Rövid idő alatt látványos cm-ben mérhető, tartós eredményt érhetsz el! A módszer segítségével bőröd feszesebb lesz, a hasadról és a derekadról eltűnnek a zsírpárnácskák és sokunk rémálma, az úszógumi! Hogyan lehetséges?
Ezt a programot időszakosan alkalmazzuk. Azoknál az embereknél hatásosabb a rapid fogyás, akiknek a derekán több laza háj,illetve víz halmozódott fel. Az utóbbiak esetleg izzadni fognak a program alatt, ez természetesen jó, mivel a felesleges felhalmozott víz eltávozik a szervezetből. A program alatt a bélműködés is jobban megindul. Ahol nagy a „probléma”, ott gyakrabban kell elvégezni a RAPID FOGYÁS-t. A kezelés során kapott előírások betartásával tartóssá teheted az elért eredményt!

Ez az ÖT ELEM tanára épülő kezelési eljárás.
A Hagyományos Kínai Orvoslás /HKO / az öt elem elméletét az élettan és a kórtan, valamint a szervezet és a környezet közötti kapcsolatok magyarázatára használja. Az öt elem közötti összefüggések alkalmazhatók a testünkben zajló folyamatokhoz is.

Lássunk egy példát: A HKO szerint az elhízás a felhalmozott Nedvesség energia következménye, ami a Föld elemhez tartozik. Ezt a FA kontrollálja, azaz a Szél. A Szél folyamatosan mozog, így felszívja a nedvességet. Hogy tudunk Szél energiát bevinni a testünkbe? Úgy ha mozgunk és zöldeket eszünk, azaz sok zöldséget fogyasztunk, mivel a Fa elem színe a zöld. Emellett kevesebb édeset eszünk, mivel az növeli a Nedvességet a kötőszövetben. Az öt elem tehát szimbolikusan eligazít minket az életben.

A Rapid fogyás menete:

A kezelés alatt, ami 2x 30 perc, antilipid és slim teát,egy különleges összetételű olajat és mágneses biorezonanciát alkalmazunk. Első lépésként megmérjük a has körfogatát a köldöknél, ezután az olajos bekenés, majd fólia illetve a mágneses rezonancia következik. Egy liter meleg teát kell elfogyasztanod a kezelés alatt. Ez a kínai hagyományok legtisztább képviselője, a sárga császárok egészségmegőrző receptje alapján összeállított tea. A kínai állam nemzeti kincsét képezi. 5000 éves receptek. A világ 5 legjobb minősítésű teái között tartják számon. A kóser minősítést is megkapta.
A mágneses rezgés "beveri" a teát a derekad körüli zsírrétegbe és a zöldtea, mivel zsírégető olvasztani kezdi a felesleget. Az eredmény 1-4 cm-es hasi méretcsökkenés!

A program tilos kismamáknak, trombózisos betegeknek, pacemakerrel rendelkezőknek, műtét után közvetlenül!

A RAPID FOGYÁS-sal sikeresen letornáztatjuk a derekadra rakódott hájréteget, amely nagyrész méreganyagot tartalmaz!

RAPID FOGYÁS Jessika Lim módszerrel

 

  • Azoknál hatásos, akiknek a derekán több laza háj, illetve víz halmozódott fel
  • A felesleges, felhalmozódott víz a program hatására eltávozik a szervezetből
  • A kezelés az ÖT ELEM tanára épül
  • A kezelés alatt antilipid és slim teát, egy különleges összetételű olajat és mágneses biorezonanciát alkalmazunk
  • A kezelés alatt 1 liter meleg teát kell elfogyasztanod, ami a kínai hagyományok legtisztább képviselője
  • A mágneses rezgés „beveri" a teát a derekad körüli zsírrétegbe és zöld tea olvasztani kezdi a felesleget
  • Az eredmény: 1-4 cm-es hasi méretcsökkenés
  • A program tilos kismamáknak, trombózisos betegeknek, pacemakerrel rendelkezőknek, műtét után közvetlenül
  • A kezelés 2x30 percet vesz igénybe
  • A RAPID FOGYÁS-sal sikeresen letornáztatjuk a derekadra lerakódott hájréteget, amely nagyrészt méreganyagot tartalmaz!

 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges, időpontot a kupon sorszám  bediktálásával azonnal kérhetsz a 06 30 9909 778 telefonszámon Győry Jutkától.


A HÉT MINDEN NAPJÁN FOGADJUK VENDÉGEINEKET!

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Belváros Szépségszalon JUT-KAVI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére