Mai­Kupon

Kategóriák

Holistic Pulsing lélekmasszázs 1.900 Ft-ért az érdi Életerő Központban! Kapcsolódjon ki Ön is ezzel a stresszoldó, nyugtató masszázsfajta segítségével, a testi és lelki harmónia érdekében!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az Ausztráliából származó Holistic Pulsing – Lélekmasszázs az ellazulásra, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, illetve a szervezet védekező és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjig hat. 


A Holistic Pulsing kezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik túlterheltek, mindennapi erős stressznek vannak kitéve, testi-lelki egyensúlytalanságtól szenvednek, nem tudják, miért de sokszor rosszul érzik magukat. Jó eredménnyel alkalmazható a félelmek oldásában, a pánikbetegség, a depresszió gyógyításában, mint kisegítő terápia. Jótékony hatással van a sebgyógyulásra, a műtétek utáni regenerálódásra, a fizikai és lelki traumák feldolgozására. Várandós kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stresszoldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs.Ausztráliában és Új-Zélandon ezt a módszert már régen ismerik és alkalmazzák. Magyarországon a lélekmasszázs, vagy pulzmasszázs szinte még teljesen ismeretlen, alternatív módszer, amely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani.


A Holistic Pulsing a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- ás öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Ez a kezelési technika a maga egyszerűségével egyedülálló és a kezelt személyeknél igen rövid idő alatt meglepő változásokat indít el. Célja az energetikai egyensúly elérése. A ringató és vibráló mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. Néhány pillanat múlva a kezelt kellemes, mély ellazulást él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége (pl. keringés, kiválasztás) javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz, helyes működésükhöz. A lélekmasszázs az egész lényünkre hat, a teljes egységet, testet - lelket (tudat) - szellemet (gondolkodás) stimulálja, beindul a gyógyulási folyamat a fizikai testben, kialakul a hármas egység közötti egyensúly. 

Hosszútávon megoldást kínál testi és lelki panaszokra. Mivel a módszer intenzíven hat a lelki (pszichés) egyensúly visszaállítására, ezért kapta a lélekmasszázs elnevezést. A kezelés hatására az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz, magabiztosabbá válunk, képesek leszünk döntéseket hozni, változtatni életünkön. Fejlődésünkben továbblépünk, képességeinket fokozottabban használjuk. De aki nem küzd semmi problémával, az is élvezi a kezelés nyújtotta "teljes kikapcsoltság" állapotát. 


A kezelendő személy fekhet a hátán, a hasán, az oldalán is, mérvadó, hogy neki kényelmes legyen. Maradhat teljesen felöltözve vagy le is vetkőzhet, fontos, hogy jól érezze magát. Ezek mind elősegítik a kezelt személy kellemes ellazulását. A fájdalommentes érintéseknek köszönhetően azok is szívesen választják a Holistic Pulsing-ot, akik a hagyományos masszázs technikákat túl erőteljesnek, "durvának", fájdalmasnak találják.


Várandós kismamák számára ugyancsak jótékonyan hat az ellazulást segítő, stressz-oldó, nyugalmat fenntartó lélekmasszázs. Sok esetben a kismama már nem tud kényelmesen a hátán feküdni, ebben az esetben a kezelést oldalt fekvő pozícióban végezzük. A masszázs hatására a kismama felfrissül, oldódnak az izomgörcsök, a hát és derékfájás, csökken a kóros folyadék-visszatartás, megindul a kiválasztás, javul az emésztés, megtisztul a nyirokrendszer. Mivel a masszázs nagyon gyengéd, nem okoz vérbőséget, így biztonságos a mama és a baba számára is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámokon: 06-20/9505-542 vagy 06-30/261-2099. 
 
Szolgáltatás helyszíne: Érd. Bajcsy Zsilinszky utca 116. - Életerő Központ
 
 
Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól akkor kérjük, hogy azt jelezze a szolgáltató felé legalább 24 órával korábban. 
 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Életerő Központ-Érd
Cég
Életerő Központ - Érd
Telefon
Szolgáltatás helye
2030 Érd, Bajcsy-Zsilinszky utca 116
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére