Mai­Kupon

Hónapokig tartó egyenes, ápolt, selymes haj! Tartós keratinos hajkiegyenesítés Alfaparf Lisse Design alapanyagokkal 15.000 Ft helyett bomba áron most csak 5990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szép haj már önmagában is elegendő ahhoz, hogy megforduljunk valaki után az utcán; nem hiába hívják hajkoronának. A kívánt hatás elérése érdekében nők milliói járnak fodrászhoz nap mint nap világszerte, és változtatják meg természet adta külsejüket. Sok gondot okoz számodra frizurád elkészítése, mert a kócos és göndör tincsekből olykor lehetetlennek tűnik sima és egyenes hajat varázsolnod? Ráadásul a vasalást követően néhány órával már nem is látszik belőle semmi? Ha nem szeretnéd hajadat tovább károsítani a gyakori egyenesítéssel, akkor válaszd inkább a tartós hatású és kíméletesebb megoldást, a keratinos hajkiegyenesítést! Hogy időt és pénzt spórolj, válaszd a tartós hajegyenesítést, mellyel hajad 3 hónapig tartósan egyenes, sima és selymes, ápolt lesz!Lélegzetelállító, varázslatos hajkorona, anélkül, hogy roncsolnád! A Lisse Design, tartós keratinos hajegyenesítés most mindenki számára elérhető, és akár festett hajon is alkalmazható! Legyen Neked is élettel teli hajad, hogy minden fejet elcsavarj az utcán! Extra tartós hajkiegyenesítés 60% kedvezménnyel fantasztikus áron most csak 5990 Ft a Napszépe Szépsségszalon és a Maikupon ajánlatában!

Az igényes hölgyeknek az egészség is, nemcsak a szépség fontos! Mostani akciónk azoknak a nőknek szól, akik kompromisszumok nélkül szeretnének gyönyörű, lélegzetelállító hajat. A Lisse Design keratin terápia olyan tartós hajegyenesítés, ami a nélkül formálja a hajad, hogy kémiailag roncsolná azt. Tartóssága 2-3 hónap, a haj minőségétől függően, és akár festett hajon is alkalmazható.

A Lisse Design a piacon egyedülálló szolgáltatást nyújt. Alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatják a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapsz. A leglátványosabb eredmény természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál észlelhető: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően. Kiegyenesítő hatása mellett selymessé, puhává varázsolja hajad.

Miért jó a keratinos hajkiegyenesítés?

  • Újjáépíti a haj szerkezetét.
  • 3 hónapig tartós marad.
  • Puha lesz a haj és nem roncsolódik a kezeléstől.
  • A haj fényes és könnyen kezelhetővé válik.
  • A kezelés segíti a hajnövekedést.
  • Hajegyenesítésre, vasalásra nem lesz szükség.

Legyél bombázó ezzel a könnyű és gyors kezeléssel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Hende Renátánál: 0620/2895016 telefonszámon!

A szalon gyorsan és könnyen megközelíthető mindössze pár percre a Móricz Zsigmond körtértől a 6-os combino villamossal a Budafoki úti megállótól 2 percre, vagy a 86-os busszal, rögtön a megállóban.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hende Renáta
Telefon
Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Budafoki út 51.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére