Mai­Kupon

Hőre változó Gél lakkozás vagy sima egyszínű gél-lakkozás kézre, kis manikűrrel 3200Ft helyett 1150Ft-ért(III.Ker.)!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Légy változatos, mint a kaméleon! Hőre változó  színes gél-lakk.

 

A Vamp thermo gél-lakk a hőmérséklet-változás (a körömágy és a szabadszél eltérő hőmérséklete, ill. a külső hőmérséklet változása) hatására a színek széles skálája mentén megváltoztatják a színűket. A köröm teljes felületét bevonva látványosabb az eredmény.
A gél lakkozás előnyei:


  • Erősíti a körömfelületet

  • Megerősíti a gyenge körmök felületét, így azok nem fognak berepedezni. Az épített műkörmkhöz hasonlóan a gél-lakk rétegek is UV lámpa alatt száradnak, így alakul ki az erős lakk-felület, ami védi a körmöket a káros hatásoktól. 

  • Rendkívül tartós

  • A sima lakkal szemben három hétig tartós, színét 100%-ig megőrzi, nem fakul ki, nem pattog le, a saját körömmel együtt nő le. 

  • Műkörömre illetve saját körmökön is alkalmazható

  • Zselés vagy porcelán műkörmök esetén is esztétikus, hosszan tartó megoldást nyújt, ugyanakkor saját, rövid körmeinket is szebbé varázsolhatjuk a gél-lakkozással.

  • Nincs száradási idő

  • Ezáltal nem kell attól félni, hogy a vendég belenyúl, elmaszatolja a friss lakkozást.

  • Gazdaságos

  • Ha összehasonlítjuk a rendszeres manikűröztetés árával, a gél-lakkozás ára jóval alacsonyabb a hagyományos lakkozásnál. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés :  Anita  06/20-950-80-33

Időpont módosítása, cseréje, lemondása a megbeszélt időpont előtt minimum 24 órával szükséges, ellenkező esetben a szolgáltatás felhasznált státuszba kerül, és nem lehet más alkalommal felhasználni.

Késést sajnos nem áll módunkban elfogadni, mert egy Vendég miatt csúszik a többi Vendég időpontja is, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. Ha valaki a foglalt időpontban nem jelenik meg, az az időpont teljesítettnek tekintendő.

A gél-lakkozás ára natúr körömre értendő. A régi gél-lakk leszedése plusz költség!

www.nefelejcsfodraszat.5mp.eu

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nefelejcs Fodrászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére