Mai­Kupon

Hormonprobléma? Meddőség? Menstruációs gondok? Mióma vagy Ciszta? Ebben mind a segítségedre lehet az Aviva-módszer!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Már 40 éve gyógyulnak a nők az Aviva-módszerrel!
Természetes módszer - természetesen nőknek!

Az Aviva-módszer gyakorlatai hatékonyan kezelik a változó kor tüneteit, késleltetik az ösztrogén lefutását és így a nőket sújtó csontritkulás is megelőzhető. A nők, így tovább nők lehetnek, jobban érzik magukat a bőrükben, amely fiatalosabb és egészségesebb lesz a Aviva-módszer következtében.A heti kétszer elvégzett gyakorlatsor segíti a testet a gyógyulásban. 4 órás csoportos betanuló alkalommal elsajátíthatod a tornát, majd otthon gyakorolhatsz, vagy eljöhetsz közös gyakorló órákra is. Ez egy koreografált gimnasztikai gyakorlatsor, amely a hasi szervekben, medence izmaiban komoly vérbőséget okoz, segítve ezzel a gyógyulásodat!

Hormonkezelések helyett – válaszd az Aviva-módszert! Így biztos lehetsz benne, hogy a saját tested elegendő hormont termel számodra.

tesztoszteron szintre

Az Aviva tornagyakorlatok eredményesen befolyásolják a tesztoszteron szintet. Ajánlatos tornázni  pattanásos bőrre vagy túlzott szőrösödés esetén.

A nők kezükbe vehetik a ciklusuk működését
— ha akarják

Ha a tengerparti szabadság alatt jönne meg a havi vérzésed — tornázz, hogy korábban jöjjön meg!

Mitől hormontorna az Aviva-módszer?

Aviva Steiner korábban dolgozta ki hormontornáját, mint hogy a tudományos magyarázat megszülethetett volna. A ni ciklus szélsőségei, rendellenességei — túl rövid vagy túl hosszú havi vérzés, fájdalmas menstruáció, nagy vérveszteség, mind visszavezethető a hormonháztartási zavarokra és az egészségtelen étrendre. Ez a speciális módszer a nemi hormonokat beállítja az otimális szintre. Többszörös vetélés után pedig a torna megerősítheti a méh izomzatát.

Hormontorna hatásai:

— premenstruációs tüneteggyüttesre
— túlzott mennyiségű vérzésre
— havi ciklus beállítására
— termékenységre

Hormontorna működése:

A rendszeres gyakorlás által stimuláljuk a hormonterelést. A gyakorlatok célirányosan hatnak azon akupunktúrás helyekre ahol ösztönözhető a saját hormontermelésünk.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: avivastudio@gmail.com
Facebook: avivastudio

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Aviva Studio
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére