Mai­Kupon

Kategóriák

Hosszú, csábos, természetes pillák: 3D-s Lux Lash szempilla, kényelmesen az otthonodban: 12 000 Ft helyett 2 900 Ft-ért. Tartós viselet.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Professzionális és extra tartós 3D műszempilla építés és töltés (dúsítás). Kizárólag minőségi, LuxLash anyagokkal. A LuxLash 3D műszempilla súlytalan, nem érezhető, víz, izzadság- és könnyálló. Lehet vele úszni, zuhanyozni, alvás közben sem sérül. Nem igényel gondozást és jelenléte teljesen észrevétlen viselője számára. A saját szempillák egyáltalán nem károsodnak, folyamatos használat mellett sem. Most a hidegben nem kell kimozdulnod:)A pillák felhelyezése kb. 1 - 1,5 órát vesz igénybe, mely során egyenként ragasztom a pillákat a saját szálakhoz, ezáltal érve el a természetes hatást. A felragasztott pillák mennyisége függ a saját szempillák mennyiségétől is, de átlagosan 50-60 szálat sikerül felhelyezni szemenként.

Tartósságuk a saját pillák élettartamától függ, mivel azok természetes hullásával veszítjük el a műszempillákat is, ezért maximum 2 hónapig tartanak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20  7747762

H-V: 8- 21

A szolgáltató házhoz megy: 4,5,6,13 kerületekben. A kiszállás ebbe a 4 db kerületbe 500 ft, a többibe pedig 1000 ft, mely a szolgáltatónak fizetendő a helyszínen.

Ha 24 órán belül mondja le, a kupont elveszíti.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Herbály Erika
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére