Mai­Kupon

Kategóriák

Hozd el barátnődet is! 3x20 perc kavitációs zsírbontás,3x15 perc hullámmasszázs és 3x 15 perc nyirokmasszázs 48000 Ft helyett 6000 Ft-ért kettőtöknek!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át..A nyomásterápia olyan mechanikus, légnyomáson alapuló nyirokmasszázs terápiás módszer, mely aktiválja a vérkeringést , stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a mérgek távozását.Tökéletes kiegészítője kavitációs kezelésnek, mivel a segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.Ajánlatunk kettőtöknek szól,egy alkalmat most megkaphattok csupán 1000Ft-ért,ne hagyjátok ki!Nem kell horribilis árat kifizetni ezért a hatásos módszerért,garantáltan hatásos lesz az eredmény! Pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!Amennyiben a 3 kezelés alatt egyetlen centi változás sincs visszafizetjük a helyszínen az árat!

A kezelés 3 naponta megismételhető,napi 2,5-3 L víz elfogyasztása ajánlott!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges:06205113593

A megvásárolt kuponnal ketten jöhettek,de egy alkalmat csak egyszerre egymás utáni időpontban lehet felhasználni. Lemondást kizárólag a megbeszélt időpont előtt 24órával fogadunk el,amennyiben ez nem történik meg a kupont felhasználtnak tekintjük!Legyetek kedvesek betartani az időpontokat a csúszás elkerülése érdekében!A kezelés kb.1 órát vesz igénybe!

 Nyitva tartás :H-P:8-20 Szo:9-13-ig

 

 


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ízisz Szalon
Szolgáltatás helye
1147 Budapest, Telepes utca 110.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére