Mai­Kupon

Hozd formába magad!10 alkalmas alakformálás FLABELOS (test vibrációs tréningpad) készülékkel 7000Ft helyett most 2990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! A Flabélossal napi 10 percben valósíthatod meg azt a régóta dédelgetett vágyad, hogy sportolni kezdj! Ez az a mozgás,   amire már nem mondhatod, hogy erre nincs időd! A Flabélos egy teljes test vibrációs tréningpad, melynek segítségével 10 perc alatt kb. 50 percnyi edzőtermi munkát  végezhetünk a legkisebb megerőltetés nélkül!


Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a FLABéLOS:

  • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
  • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az  edzéseken kívül is!
  • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
  • Csökkenti a heveny és idült derékfájástNöveli az állóképességet, erősíti az immunrendszert, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 
10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb  megerőltetés nélkül!A billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy  pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat  automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. A készülékkel heti 3-4 alkalommal edzve 3 hét alatt egy ruhaméret csökkenés  érhető el,de még jobb eredményre számíthatunk, ha még intenzívebben, naponta reggel és este vesszük igénybe.
 
Már két hét után szemmel látható fantasztikus változásokat tapasztalhatunk!
.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a 06/ 20-958-2359-es telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nefelejcs Fodrászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére