Mai­Kupon

Hozd formába magad!
3 alkalmas alakformálás FLABELOS (test vibrációs tréningpad) készülékkel + 3 napos étrend elemzés Dietetikus segítségével 3.480 Ft helyett most 1.390 Ft a Vibro Stúdióban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Flabélossal napi 10 percben valósíthatod meg azt a régóta dédelgetett vágyad, hogy sportolni kezdj! Ez az a mozgás, amire már nem mondhatod, hogy erre nincs időd!Gondolj bele, 10 perc szinte semmi, mégis megvalósíthatod régi vágyadat, hogy mozogni, sportolni kezdj!
Mindenkinek fontos az egészsége, melyre rohanó világunkban különösen nehéz odafigyelni. A munka, a család, a társadalom és nem utolsó sorban saját magunk elvárásainak megfelelni olyan kihívás, melyet gyakran érezhetünk erőn felülinek. A vonzó külső hátterében mindig a kiegyensúlyozott személyiség, a belső harmónia áll. Alakunk megőrzéséhez vagy formálásához sajnos nem elegendő a diétás életmód.
Gyakran a legdrasztikusabb fogyókúrák sem eredményesek, mert méregtelenítés vagy mozgás nélkül várunk tőlük csodát.

A Flabélos egy teljes test vibrációs tréningpad, melynek segítségével 10 perc alatt kb. 50 percnyi edzőtermi munkát végezhetünk a legkisebb megerőltetés nélkül! A billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart".
A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg.
Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. A készülékkel heti 3-4 alkalommal edzve 3 hét alatt egy ruhaméret csökkenés érhető el, de még jobb eredményre számíthatunk, ha még intenzívebben, naponta reggel és este vesszük igénybe. Már két hét után szemmel látható fantasztikus változásokat tapasztalhatunk!

Az étrendi-napló az Ön által rögzített 3 napos (2 hétköznap és 1 hétvégi nap) étrend
elemzése, amely valós képet adhat arról, hogy az étrendje összeállítása, megfelelő-e vagy
nem. Az értékelést dietetikus készíti tápanyagszámító program segítségével, amivel meg lehet
határozni az elfogyasztott ételek energia-, és tápanyagtartalmát.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


Cím: 1191 Bp. Katica u. 9.


Mobil: 70/592-1409   Időpont egyeztetés szükséges!


Ünnepi nyitvatartás: 2012 Dec. 21-ig. Nyitás: 2013 Jan. 2-án


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vibro Stúdió
Cég
Mészáros Béláné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1191 Budapest, Katica u. 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére