Mai­Kupon

Hozd formába magad! 3 alkalmas bérlet(3x10perc) alakformálás FLABELOS (test vibrációs tréningpad) készülékkel 2000.-Ft helyett most 990.-Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! A Flabélossal napi 10 percben valósíthatod meg azt a régóta dédelgetett vágyad, hogy sportolni kezdj! Ez az a mozgás,   amire már nem mondhatod, hogy erre nincs időd! A Flabélos egy teljes test vibrációs tréningpad, melynek segítségével 10 perc alatt kb. 50 percnyi edzőtermi munkát  végezhetünk a legkisebb megerőltetés nélkül!


Stimulálva az egész testet, az összes izmot és eret, a FLABéLOS:

  • Biztosítja a testnek a kellemes, de eredményes kardiovaszkuláris edzést
  • Növeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az  edzéseken kívül is!
  • Több oldalról és hatékonyan támadja meg a cellulitist, segíti a használóját a szép testtónus elérésében
  • Csökkenti a heveny és idült derékfájástNöveli az állóképességet, erősíti az immunrendszert, ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt
 
10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb  megerőltetés nélkül!A billegő-mozgó padon állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy  pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat  automatikusan "ellen tart". A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, mely jelentős izommunkát eredményez, az ízületeinket és a szívet ugyanakkor nem terheli meg. Mindez az izommunka az akaratunktól függetlenül következik be, és olyan gyorsan történik, hogy egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódást is elérhetünk. A készülékkel heti 3-4 alkalommal edzve 3 hét alatt egy ruhaméret csökkenés  érhető el,de még jobb eredményre számíthatunk, ha még intenzívebben, naponta reggel és este vesszük igénybe.
 
Már két hét után szemmel látható fantasztikus változásokat tapasztalhatunk!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához telefonos egyeztetés szükséges a  06-20-958-2359-es telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nefelejcs Fodrászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Attila u. 86.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére