Mai­Kupon

Hozd ki magadból a maximális nőiességet! 1 alkalom Cleopatra-torna Molnár Erzsébet mozgásterapeutával féláron, 2500 Ft helyett most csak 1250 Ft-ért! S életre kel egy Igazi Nő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd hangsúlyosabbá tenni nőiességedet, erősíteni a kisugárzásodat és magabiztosabbá válni, kihozni magadból a maximumot? Ha még nem leltél rá eddig a fiatalság esszenciájára, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld te is a Cleopatra-tornát!Alternatív mozgásterápia, öngyógyító módszer

A fiatalság esszenciája! Minden korosztály számára ajánlott módszer! Ahol a nők különleges mozgásterápia, légzésterápia, speciális meditációk révén egyre jobban meg tudják élni nőiességüket. A Cleopatra-torna rendszeres látogatása, a mell és a popsi feszesítése, a has edzése mind nőies énképünket szilárdítja. A Cleopatra-torna pozitívan hat a hormonháztartásra, a vérellátásra és az izomerőre, harmonizálja a szexuális energiát; a második (szakrális) csakrára is hatással van. Ha megtanuljuk megerősíteni női önmagunkat, akkor a nőiességünk mélyebb minőségét megélve segít önmagunk teremtő erejének megtapasztalásában. S életre kel egy Igazi Nő! A torna rendszeres végzésével saját öngyógyító erőinket aktiváljuk. Újra egyensúlyba hozhatjuk magunkat, hiszen a gyakorlatok célja, hogy segítsenek önerőből helyreállítani vagy fenntartani a testi-lelki egyensúlyt.
Valóban elsajátítható, hogyan lehet az energiaszintedet és annak minőségét növelni, a külső manipulációktól védetté válni, programozásaidat eredményesebbé tenni. Nagyszerűen növeli az önbecsülést és mások elfogadását az által, hogy segít jó tudatállapotban megmaradni. El tudod képzelni, hogy mindez mennyi kreativitást szabadít fel? A Cleopatra-torna gyakorlatok során megerősödnek az alsó erőközpontjaink, amelyek aktivitása az életerőnket és szexuális vonzerőnket, vagyis a fizikai síkon vett teremtőképességünket adják.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 Az ajánlat egy alkalom 90 perces Cleopatra-tornára vonatkozik opcionálisan az alábbi időpontokban:

Hétfő, Szerda, Péntek: 18-19.30ig.

Telefonos bejelentkezés szükséges Molnár Erzsébetnél a 0620/9316406 telefonszámon!

 

 

 

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cleopatra-torna Selfness Studio
Cég
Ízisz Titka Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Szív utca 59.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére