Mai­Kupon

Hozd magad bomba formába! 5 alkalmas speciális ultratone kezelés hasi zsírbontásra 12.990 Ft-ért, melyből most fizetendő 3.250 Ft.

5 alkalmas hasi zsírbontás - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:19 990 FtElőlegben fizetendő:3 250 FtTeljes ár:12 990 Ft35% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Műtéti beavatkozás nélküli  zsírbontó eljárás!

Ez az elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat vált ki az adott problémás testfelületen. Ezzel a stimulációval gyakorlatilag a laza petyhüdt bőrt újra tónusba hozzuk, feszesítjük, újraformáljuk. A kezeléshez a kiválasztott testfelület izomzatának eredési és tapadási pontjára helyezi a szakember az elektródákat, és egyénileg kiválasztott erősségen megkezdi a kezelést. Az ultratone kezelés a hagyományos tornához képest többszörösen hatékony, hatására csak a célzott izomszövet aktivizálódik.Az  fényévnyi távolságra van a hagyományos izom stimulációs technikáktól. Fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi. A készülék a te egyéni adottságaid alapján készíti el az optimális kezelési tervet, összehangolva a testi igényeiddel.

Ajánljuk minden nőnek és férfinak, akik úgy érzik, szeretnének jobb formába lendülni, jó közérzettel, szabadon, gátlások nélkül és önbizalommal telve élni az életüket.

Kezelés időtartama 40 perc / egy  alkalom

A kupon tatalma:

5 alkalmas  hasi zsírbontás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 3.250  Ft, a fennmaradó 9.740 Ft-ot a helyszínen kell fizetni. 

A kupon tartalma: 5 alkalmas  hasi zsírbontás

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére