Mai­Kupon

Hozd magad formába 1 hónapos csomagunkkal:
1 zsírfagyasztás ( kriolipolízis) + 3 alkalmas kavitációs zsírbontás: 116 000 Ft helyett rendkívüli áron!!!!:
19 900 Ft-ért, a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!1 hónapos csomag a tökéletes alakért: viszlát zsírpárnák! Most hatalmas kedvezménnyel kipróbálhatod a kriolipolízis technológiát, amely a leghatékonyabban tünteti el a felesleges kilókat, zsírpárnákat: a hasról, az oldalakról és a hátról, de más területeken is látványosan alkalmazható. A fejlett Kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. A zsírfagyasztás hatását 20%-kal növeli a kavitációs kezelés. Ezért ajánlott kavitációt végezni. A kavitáció a mélyen fekvő izom közeli zsírt bontja ameddig a zsírfagyasztás a bőr alatti puha zsírt távolítja el!A kezeléseket csak külön időpontokban, pl. hetente javasolt igénybe venni.


Időtartama: 1 óra ill 40 perc a kavitációs zsírbontásé. 


Javasolt: gyors, fájdalom mentes, nincs vágás a bőrön!! 


A cryolipolízis technológiája

"A cryolipolysis azon alapul, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek az energia elvonásra, mint más, környező szövetek. A lehűtott zsírsejtek apoptózison (programozott sejthalál) mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát." mondja prof. Gerhard Sattler, M.D., a németországi Rosenpark Klinika alapítója.

A kriolipolízis egy non-invazív, azaz beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek a mozgásnak és a diétának is ellenállnak. A páciens problémás területein jelentős változás lesz tapasztalható, a testkontúr kisimul.

 

1kezelés -26% zsír
2kezelés -45% zsír
3kezelés -60% zsír
zsírleszívás hatékonyságú, komoly kellemetlenségek nélkül legújabb technológia

 

A kriolipolízis előnyei


Mint egy beavatkozást nem igénylő eljárás, a kriolipolízis a helyi zsírbontó technológiákkal szemben számos előnyt kínál:

- nincs szükség felépülési időre

- akár 1 kezelés elég a maximális eredményhez

- nincs szükség érzéstelenítésre

- fájdalommentes

- nincs vágás a bőrön

 

Az eljárás


A kriolipolízis során a bőrre helyezett kezelőfej lehűti a megcélzott zsírsejteket, s ezáltal megindul a természetes zsírbontás folyamata. Némely kezelőfejekbe beépített vákuum is található, mely a hűtő panelek irányába húzza a zsírpárnát. 
A kezelt zsírsejtek a metabolikus folyamatok során, természetes módon távoznak a testből, az elfogyasztott zsíros ételekhez hasonlóan. Ez egy fokozatos zsírcsökkentést okoz a megcélzott területen a vékonyabb, kontúrosabb alak eléréséért. A lipokirolízis kezelés két, vagy több óráig is eltarthat a megcélzott terület nagyságától függően.

2 pontos van felhelyezve, pl kar, vagy has, vagy láb 2 oldalán.

 

Eredmények


A kriolipolízis kezelés eredményei a kezelés után általában 2-4 héttel észlelhetőek és a kezelés után akár 6 hónapig folyhat az aktív zsírlebontás a megcélzott területen. Bár az eredmények nem láthatóak olyan hamar, mint a zsírleszívás esetén, ezzel az eljárással elkerülhető a fájdalom, a kockázat és a hosszú felépülési idő. A legtöbb páciens, aki részt vett kriolipolízis kezelésen nagyon elégedett az eredménnyel és élvezi természetes, karcsúbb megjelenését. Hosszú távú tanulmányok még nem készültek, ám az tudható, hogy a kriolipolízis kezelés eredményei tartósságukban vetekszenek a zsírleszívással.

 

Kockázatok


A kriolipolízis nem igényel beavatkozást, ennek köszönhetően jelentősen kisebb a kockázata más zsírbontó eljárásokhoz képest. A kriolipolízist teljes mértékben biztonságos technológiának tartják, néhány mellékhatás mégis előfordulhat. A kezelt területen előfordulhat: pirosság, zúzódás nyom, csökkent érzékelés. Ezek a mellékhatások normálisak és általában pár napon belül elmúlnak.


Ellenjavallatok

  • Májprobléma
  • Raynaud szindróma
  • Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria)
  • Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás)
  • Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia)
  • Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek)
  • Súlyos fagyás
  • Súlyos diabétesz
  • 18 év alatt
  • Sérült, nem egészséges bőrfelület

 

 

A kezelés időtartama: 1 óra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Álmaid Alakja szalon: Telefonos bejelentkezés szükséges: 20 2753355

H-P: 8-20 SZ: 8-14

 

Bővebben: http://almaidalakja.hu/szolgaltatasok/cryolipolizis

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álmaid Alakja Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére